Ilmoittautuminen 2020 tapahtumaan

ILMOITTAUDU TÄSTÄ ESPOO RANTAMARATONILLE 2020

 

Rantamaraton ja -puolikas la 19.9.2020 ja Rantakymppi ja -vitonen su 20.9.2020 nyt voimassa olevat hinnat:

Rantamaraton 55eur ja Rantapuolikas 50 eur

Rantakymppi 40eur ja Rantavitonen 25 eur

Rantatonni 15 eur

 

Aalto 10km ja Aalto 5km ovat osana Rantakymppiä sekä Rantavitosta ja ovat tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille ja työntekijöille - oma ilmoittautumislinkki on avattu (klikkaa yllä olevaa linkkiä).

***

Ilmoittautumishinta sisältää ajanoton, kansainvälisen tason UltimateLIVE-tulospalvelun, juoksupaidan, mitalin (ei 10km/5km), huollon reitillä ja maalissa, jänispalvelun (puolimaraton, maraton), varustesäilytyksen ja tulostettavan diplomin. HUOM! Vitosella ei ajanottoa.

Ryhmäalennus: Vähintään 10 hlö ryhmille 10% alennus (ei laskutusasiakkaille). Ryhmä-/joukkueilmoittautuminen tehdään kohdassa "Lisää yritys/yhteisö". Ohjeet ryhmä-/joukkueilmoittautumiseen.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina ilmoittautumispalvelussa ovat verkkopankkimaksu, luottokortti, ePassi/Sportti-passi, Smartum-setelit ja -saldo (ohjeet maksamiseen liikuntaetua käyttäen löytyy täältä), Edenred virikesetelit ja mobiilimaksu, Eazybreak ja yrityslaskutus (ryhmäilmoittautuminen).

Lue ohjeet liikuntaedulla maksamisesta ennenkuin teet itse ilmoittautumisen! 

Maratonin maksimisuoritusaika on kuusi tuntia, puolimaratonin neljä tuntia.

PERUUTUSTURVA:

Sairaus- tai vammatapauksissa tai muun painavan syyn takia juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan, mikäli on lunastanut ilmoittautumisen yhteydessä itselleen peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksu on 10 €. Huomioithan, että myös maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Jälkikäteen tehtynä lääkärintodistukseen perustuva siirtomaksu on 15eur.

Peruutusturvamaksulla juoksija voi siirtää osallistumisensa seuraavan vuoden tapahtumaan, ja vain yhden vuoden eteenpäin.