Osallistujatietojen muutokset

Saat ilmoittautumisen yhteydessä omat tunnukset juoksijaprofiilisi. Jos et ole saanut tunnuksia sähköpostiisi Ultimate Sport Servicen järjestelmästä päivän kuluessa ilmoittautumisesta, otathan yhteyttä info@rantamaraton.fi. Tarkista kuitenkin sitä ennen myös roskapostisi. 

Tunnuksillasi voit kirjaantua sisään profiiliisi ja päivittää tietojasi,  esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Varmistathan aina, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Saat juoksijainfon aina sähköpostitse.

Tietojen muutokset

Osallistujatietojen päivitykset (esim. sarjan vaihto) voit hoitaa veloituksetta 31.8. asti oman juoksijaprofiilisi kautta. 

01.09. alkaen korjaamme veloituksetta selvästi virheelliset osallistujatiedot (ei matkamuutoksia), mutta muista toimenpiteistä peritään toimistomaksu 15€. Maksu tulee maksaa Espoo Rantamaratonin tilille FI59 4055 0010 0440 36 viitteellä 1041 - muutos tehdään, kun maksu on kirjaantunut tilille. 

Ota kuitenkin aina yhteys info@rantamaraton.fi ennenkuin teet muutoksia.

Osanoton siirto toiselle

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Siirto on veloitukseton 31.8. asti, mikäli juostava matka on sama tai lyhyempi kuin alkuperäisellä osallistujalla. Mikäli uusi osallistuja juoksee pidemmän matkan, veloitamme maksuerotuksen + 15€. 

1.9. alkaen veloitamme osallistujavaihdosta 15€ toimistomaksun + mahdollisen matkamuutoksen hintaeron.  

Ilmoita siirrosta aina info@rantamaraton.fi .

Juostavan matkan muutokset

Jos haluaa pidentää juoksumatkaasi, perimme juoksumatkojen välisen hintaeron sen hetkisen hintaportaan mukaisesti, kuitenkin aminimissään 10€. 1.9. alkaen perimme maksuerotuksen + 15€ toimistomaksun. 

Ota yhteys aina info@rantamaraton.fi.

Matkaa voi vaihtaa lyhyemmäksi veloituksetta 13.9. asti.

Osanoton peruuttaminen

Jos juoksija peruuttaa osallistumisensa kokonaan, ei Espoon Rantamaraton palauta juoksijan osanottomaksua missään tapauksessa. 

Ilmoita peruutuksista aina info@rantamaraton.fi

Peruutusturva

Voit turvata ilmoittautumisesi helposti lunastamalla peruutusturvan 10€ lisämaksulla ilmoittautumisen yhteydessä. Peruutusturvalla voit siirtää oman osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen sairaus-/ loukkaantumistapauksessa (tai muu painava syy). Huomioithan, että peruutusturva tulee lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen jälkeen tapahtuva lääkärintodistukseen tai muuhun painavaan syyhyn perustuva siirtomaksu on 15€.

Peruutusturvamaksulla juoksija voi siirtää osallistumisensa seuraavan vuoden tapahtumaan.

Osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle

Sairastumisen tai muun pätevän syyn perusteella voi osallistumisoikeutensa siirtää seuraavalle vuodelle. Ilmoita siirrosta info@rantamaraton.fi.

Siirrosta peritään 15€ siirtomaksu. Siirtoa varten tarvitaan lääkärintodistus tai muu todistus pätevästä syystä. 

Todistukset toimitetaan skannattuna sähköpostin liitteenä sähköpostiin info@rantamaraton.fi tai postitse osoitteeseen Espoo Rantamaraton, Otaranta 6, 02150 Espoo.

Siirron voi myös tehdä tapahtumaviikonloppuna tapahtumakansliassa Otahallissa. Varaudu samalla maksamaan 15€ siirtomaksu.

Siirron voi tehdä vain yhden kerran ja vuoden eteenpäin.

HUOM!  Siirrosta ilmoittaneille lähetetään tapahtuman jälkeen sähköpostitse siirtokoodi, jolla pääsee ilmoittautumaan seuraavan vuoden tapahtumaan sekä maksuohjeet mahdolliselle siirtomaksulle  (ei maksua jos olet lunastanut Peruutusturvan). Seuraa sähköpostiasi syys-lokakuun vaihteessa, myös roskapostiasi.