Osallistujatietojen muutokset

Saat ilmoittautumisen yhteydessä omat tunnukset juoksijaprofiilisi. Jos et ole saanut tunnuksia sähköpostiisi Ultimate Sport Servicen järjestelmästä päivän kuluessa ilmoittautumisesta, otathan yhteyttä info@rantamaraton.fi. Tarkista kuitenkin sitä ennen myös roskapostisi. 

Tunnuksillasi voit kirjaantua sisään profiiliisi ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ja päivittää tietojasi,  esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Varmistathan aina, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Saat juoksijainfon aina sähköpostitse.

Tietojen muutokset

Osallistujatietojen päivitykset (esim. sarjan vaihto) voit hoitaa veloituksetta 31.8. asti oman juoksijaprofiilisi kautta. Matkaasi et voi muuttaa profiilissa!

01.09. alkaen korjaamme veloituksetta selvästi virheelliset osallistujatiedot (ei matkamuutoksia), mutta muista toimenpiteistä peritään toimistomaksu 15€. Maksu tulee maksaa SUL / Espoo Rantamaratonin tilille FI44 8000 1200 5662 56  viitteellä 1041 - muutos tehdään, kun maksu on kirjaantunut tilille. 

Ota kuitenkin aina yhteys info@rantamaraton.fi ennenkuin teet muutoksia.

Osanoton siirto toiselle

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Siirto toiselle juoksijalle olisi tehtävä viimeistään tapahtumaa edeltävän viikon sunnuntaihin mennessä. Osallistuminen on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 10 € siirtomaksulla + mahdollinen hintaerotus alkuperäiseen ilmoittautumishintaan.
12.9. alkaen veloitamme osallistujavaihdosta 15€ toimistomaksun + mahdollisen matkamuutoksen hintaeron.  

Ilmoita siirrosta aina info@rantamaraton.fi .


Juostavan matkan muutokset

Jos haluaa pidentää juoksumatkaasi, perimme juoksumatkojen välisen hintaeron sen hetkisen hintaportaan mukaisesti, kuitenkin minimissään 10€. 1.9. alkaen perimme maksuerotuksen + 15€ toimistomaksun. 

Ota yhteys aina info@rantamaraton.fi.

Matkaa voi vaihtaa lyhyemmäksi veloituksetta 12.9. asti.

Osanoton peruuttaminen

Jos juoksija peruuttaa osallistumisensa tai jättää tulematta kokonaan, ei Espoon Rantamaraton palauta juoksijan osanottomaksua missään tapauksessa. 

Ilmoita peruutuksista aina info@rantamaraton.fi

Peruutus-/siirtoturva

Voit turvata ilmoittautumisesi helposti lunastamalla peruutusturvan 10€ lisämaksulla ilmoittautumisen yhteydessä. Peruutusturvalla voit siirtää oman osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen sairaustapaukissa tai muun henkilökohtaisen syyn takia. Huomioithan, että peruutusturva tulee lunastaa ilmoittautumisen yhteydessä.  Ilmoittautumisen jälkeen ilman turvaa tapahtuva lääkärin lausuntoon tai muuhun painavaan syyhyn perustuva siirtomaksu on 15€.

Peruutusturvamaksulla juoksija voi siirtää osallistumisensa yhden kerran seuraavan vuoden tapahtumaan.

Osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle

Sairastumisen tai muun painavan syyn perusteella voi osallistumisoikeutensa siirtää seuraavalle vuodelle. Ilmoita siirrosta info@rantamaraton.fi.

HUOM: Juoksijaprofiilin kautta ET VOI SIIRTÄÄ omaa osallistumistasi seuraavalle vuodelle!

Siirrosta peritään 15€ siirtomaksu. Laita meille kuitti maksusta ja selvitys siirtosyystä (älä lähetä lääkärintodistusta) sähköpostiin info@rantamaraton.fi tai postitse osoitteeseen Espoo Rantamaraton, Otaranta 6, 02150 Espoo. Maksu tulee maksaa SUL / Espoo Rantamaratonin tilille FI44 8000 1200 5662 56  viitteellä 1041.

Siirron voi myös tehdä tapahtumaviikonloppuna tapahtumakansliassa Otahallissa. Varaudu samalla maksamaan 15€ siirtomaksu. Siirtomaksu on voimassa tapahtuman jälkeen vuoden loppuun. Tämän jälkeen järjestäjällä on oikeus korottaa siirtomaksua. 

Ilmoitus siirrosta on tehtävä viimeistään tapahtumapäivänä, tämän jälkeen viikon sisällä tehdyistä siirtopyynnöistä veloitetaan kaksinkertainen maksu eli 30e.

Siirron voi tehdä vain yhden kerran ja vuoden eteenpäin. 

HUOM!  Siirrosta ilmoittaneille lähetetään tapahtuman jälkeen sähköpostitse siirtokoodi, jolla pääsee vahvistamaan oman ilmoittautumisesi seuraavan vuoden tapahtumaan (tämä vahvistus on pakollinen) sekä maksuohjeet mahdolliselle siirtomaksulle  (jos et ole maksanut ennakkoon tai jos olet lunastanut Peruutusturvan). Seuraa sähköpostiasi lokakuun aikana, myös roskapostiasi.