Osallistujatietojen muutokset

Saat ilmoittautumisen yhteydessä omat tunnukset juoksijaprofiilisi. Jos et ole saanut tunnuksia sähköpostiisi Ultimate Sport Servicen järjestelmästä päivän kuluessa ilmoittautumisesta, otathan yhteyttä info(at)rantamaraton.fi. Tarkista kuitenkin sitä ennen myös roskapostisi. 

Tunnuksillasi voit kirjautua sisään profiiliisi ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ja päivittää tietojasi,  esimerkiksi jos sähköpostiosoitteesi muuttuu. Varmistathan aina, että yhteystietosi ovat ajantasalla. Saat tapahtumainfon sähköpostitse.

Tietojen muutokset

Osallistujatietojen päivitykset (esim. sarjan vaihto) voit hoitaa oman juoksijaprofiilisi kautta. Nimeä ja matkaa ei voi muuttaa profiilissa!

Ongelmatapauksissa ota yhteys info(at)rantamaraton.fi 

Osallistumisen siirto toiselle henkilölle

Osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle. Osallistuminen on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 10 € siirtomaksulla + mahdollinen hintaerotus alkuperäiseen ilmoittautumishintaan. Maksu tulee maksaa SUL / Espoo Rantamaratonin tilille FI44 8000 1200 5662 56  viitteellä 1041 - muutos tehdään, kun olet lähettänyt maksusta kuitin info@rantamaraton.fi

Juoksumatkan muutokset

Jos haluat pidentää juoksumatkaasi, muutoksesta veloitetaan juoksumatkojen välinen hintaero muutoshetken hintaportaan mukaisesti, kuitenkin minimissään 10 €. Maksu tulee maksaa SUL / Espoo Rantamaratonin tilille FI44 8000 1200 5662 56  viitteellä 1041 - muutos tehdään, kun olet lähettänyt maksusta kuitin info@rantamaraton.fi.

Matkaa voi vaihtaa lyhyemmäksi veloituksetta 12.9. asti sähköpostilla ilmoittamalla, ja tämän jälkeen paikan päällä kisatoimistossa perjantaina tai lauantaina.

Osallistumisen peruuttaminen

Jos juoksija peruuttaa osallistumisensa, ei Espoo Rantamaraton palauta juoksijan osanottomaksua missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa järjestäjälle.

Siirto- /Peruutusturva

Siirtoturvalla (myös Peruutusturvana tunnettu, hinta10 €) voit siirtää oman osallistumisoikeutesi seuraavaan vuoteen sairaustapauksissa tai muun henkilökohtaisen syyn takia. Huomioithan, että siirtoturva tulee ostaa ilmoittautumisen yhteydessä ja turvalla juoksija voi siirtää osallistumisensa yhden kerran seuraavan vuoden tapahtumaan.

Ilman siirtoturvaa voit siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle maksamalla 15 €. Ilmoitus siirrosta tulee tehdä tapahtumapäivään mennessä sähköpostilla info(at)rantamaraton.fi, ja maksu suorittaa heti maksuohjeet saatuasi. Maksuohjeet lähetetään 4-6 viikon sisällä tapahtumasta, ja siirtoilmoittautuminen tulee tehdä marraskuun loppuun mennessä. Saat ilmoittautumisohjeet maksuohjeiden mukana.

Osallistumisen siirto seuraavalle vuodelle

Mikäli haluat siirtää osallistumisesi seuraavalle vuodelle siirtoturvalla tai ilman, ilmoita siirrosta info(at)rantamaraton.fi tapahtumapäivään mennessä.

HUOM: Juoksijaprofiilin kautta ET VOI SIIRTÄÄ omaa osallistumistasi seuraavalle vuodelle!

Ilman siirtoturvaa tapahtuvasta siirrosta peritään 15 € siirtomaksu. 

Siirron voi myös tehdä tapahtumaviikonloppuna kisatoimistossa Otahallissa. Varaudu samalla maksamaan 15 € siirtomaksu.

Osallistumisen voi siirtää vain kerran ja seuraavalle vuodelle. 

Siirrosta ilmoittaneille lähetetään tapahtuman jälkeen sähköpostitse siirtokoodi, jolla pääsee vahvistamaan oman ilmoittautumisesi seuraavan vuoden tapahtumaan (tämä vahvistus on pakollinen) sekä maksuohjeet mahdolliselle siirtomaksulle  (jos et ole ostanut peruutusturvaa). Seuraa sähköpostiasi lokakuun aikana, myös roskapostiasi.