Ennen lähtöä

Pukuhuoneet

Kaikki pukuhuoneet sijaitsevat Otahallin sisätiloissa. Hallin alakerrassa on useita pukuhuoneita, joissa on myös suihkut. Löydät ne seuraamalla opasteita sekä kisakansliasta että Otahallin pääoven suunnasta. 

Kisakanslia sijaitsee isossa yleisurheiluhallissa. Hallissa on katsomotilaa juoksuun valmistautumista varten. Otahallin pukuhuoneissa on myös lukittavia kaappeja. Näitä varten tarvitset oman lukon.

Varusteiden säilytys

Otahallissa on järjestetty vartioitu tavaroiden säilytys. Tavarasäilytys sijaitsee 2.kerroksen palloiluhallissa. Sisäänkäynti Expo-hallista. Se on auki lauantaina ja sunnuntaina kisakanslian aukioloaikojen mukaisesti.

Tavaroihin kiinnitettävä tunnus on kiinni numerolapussa. Jos noudat numeron etukäteen, muista ottaa lappu mukaan tapahtumaan, niin voit jättää tavarasi säilytykseen. 

Ruuhkan helpottamiseksi voit kiinnittää tunnisteen varustekassiisi jo kotona. Ruuhkaa helpottaa myös se, että pakkaat tavarasi valmiiksi yhteen isoon kassiin. 

Tavarasäilytyksestä saat omat tavarasi takaisin kilpailunumeroasi näyttämällä.

WC:t

WC:t sijaitsevat Otahallin infon vieressä, pukuhuoneissa, tavarasäilytyksen vieressä sekä ulkokentän huoltorakennuksessa. Lähdön läheisyydessä on myös Bajamajoja. Reitillä on WC jokaisella huoltopisteellä.

Varaudu jonoihin, mikäli käytät WC-tiloja juuri ennen lähtöä!

Vesipiste lähtöalueella

Ulkokentän huoltorakennuksen vierestä löytyy vesipiste, jossa voi käydä täyttämässä juomapullonsa.

Alkulämmittely ja lähtöpaikka

Alkulämmittely on Otaniemen urheilukentän nurmella. Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin lähempänä tapahtumaa. Lämmittelyn ohjaavat liikunnanohjaajat.

Lähtö sijaitsee Otarannassa, Luolamiehentien ja Otarannan risteyksessä. Matkaa urheilukentältä lähtöpaikalle on n. 100 metriä.