Ennen lähtöä

Pukuhuoneet

VUODEN 2021 OHJEET PÄIVITETÄÄN LÄHEMPÄNÄ TAPAHTUMAA!!

Voimassa olevien määräysten mukaisesti tapahtumassa ei ole käytössä varsinaisia puku- tai peseytymistiloja. Vaatteiden vaihto on mahdollista kisakanslian vieressä olevassa vaatteiden vaihtoteltassa (unisex tila). HUOM! Poikkeusolojen takia emme valitettavasti pysty tarjoamaan muita pukeutumistiloja, emme myöskään suihkumahdollisuutta juoksun jälkeen. 

Varusteiden säilytys

Kisakanslian vieressä on vartioitu telttatila tavaroiden säilytykseen. Huomioiden rajalliset tilamme toivomme ymmärrystä tilanteeseen - samoin joudumme rajaamaan käytön 1 kassi per asiakas. Tila on auki lauantaina ja sunnuntaina kisakanslian aukioloaikojen mukaisesti.

Tavaroihin kiinnitettävä tunnus on kiinni numerolapussa. Jos noudat numeron etukäteen, muista ottaa lappu mukaan tapahtumaan, niin voit jättää tavarasi säilytykseen. 

Ruuhkan helpottamiseksi voit kiinnittää tunnisteen varustekassiisi jo kotona. Ruuhkaa helpottaa myös se, että pakkaat tavarasi valmiiksi yhteen kassiin. 

Tavarasäilytyksestä saat omat tavarasi takaisin kilpailunumeroasi näyttämällä.

WC:t

WC:t sijaitsevat  seuraavasti:

* lähtevien juoksijoiden käytössä on urheilukentällä takakaarteessa sekä lähdön luona olevat WC:t

* maaliin tulevien käytössä on ensisijaisesti urheilukentän aidan vieressä olevat Bajamajat. 

* Reitillä on WC jokaisella huoltopisteellä.

Varaudu jonoihin, mikäli käytät WC-tiloja juuri ennen lähtöä!

Lähtöpaikka

Alkulämmittely ei järjestetä tänä vuonna. Lähtöryhmien kokoontuminen urheilukentällä, josta ohjattu siirtyminen lähtöön.

Lähtö sijaitsee Otarannassa, Luolamiehentien ja Otarannan risteyksessä. Matkaa urheilukentältä lähtöpaikalle on n. 100 metriä.