Kisakanslia ja osallistujanumeron nouto

VUODEN 2023 TIEDOT PÄIVITETÄÄN KEVÄÄLLÄ 2023!

Osallistujakuori on tänä vuonna korvattu pelkällä numerolla!

Numeron voi noutaa Kisakansliasta (Otaranta 6) tapahtumaviikonlopulla.

Kisakanslia sijaitsee Otaniemen urheilukentän vieressä Otahallin sisällä. 

2023 AUKIOLOAJAT PÄIVITETÄÄN KEVÄÄLLÄ 2023

2022 Kanslia oli auki tapahtuman aikana seuraavasti (PÄIVITETTY 5.9.2022):

Perjantai 16.9.2022, klo 12-20  

Lauantai 17.9.2022, klo 8-18

Kansliassa saat kilpailunumero (ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa) ja hakaneulat. Numerossa on kiinni myös tavarasäilytykseen jätettävään tavaraan kiinnitettävä lipuke. Tarvitset lipukkeen, jos jätät varusteesi valvottuun tavarasäilytykseen juoksun ajaksi. 

HUOM! Toivomme teidän noutavan osallistujanumeron hyvissä ajoin ennen omaa matkaanne - mielellään jo edellisen päivän, perjantain aikana!!

Numeron saat näyttämällä sinulle lähetettyä QR-koodia - koodi lähtetään sinulle tapahtumaviikon alussa. Saat sen etukäteen tekstiviestinä sekä sähköpostitse lähetetyssä osallistujatiedotteessa , joten tarkkaile sähköpostiasi, myös roskapostia. Pyydämme huomioimaan, että jotkut yrityssähköpostit blokkaavat meidän ilmoittautumisjärjestelmästä tulevat sähköpostit, silloin suositelemme käyttämään henkilökohtaista sähköpostiosoitetta.

Tarvittaessa varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi (ajokortilla, henkilökortilla tms.). Varaudu myös maksukuitilla, jos osallistumismaksu on suoritettu lähellä tapahtumapäivää. Maksettu osallistumismaksu on numeron luovuttamisen ehto, joten maksamattomat osallistumismaksut peritään kansliassa maksukortilla.

HUOM: Osallistujanumero tulisi noutaa viimeistään 60 minuuttia ennen oman matkasi ensimmäistä lähtöä! Näin varmistat osallistumisesi matkalle.

JOS OLET TILANNUT PAIDAN, niin saat juoksupaitasi samalla kun noudat numerosi. Paikalla on myös tapahtuman yhteistyökumppaneita.

Jos haet kaverin nuomeron, niin muistathan ilmoittaa kaverille, että se on jo noudettu - näitäkin turhia käyntejä on joka vuosi :). 

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on varmasti kunnossa ja numero odottaa kansliassa?

Jos nimesi näkyy osallistujaluettelossa⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠, sinua odottaa kuori kansliassa. Maksamattomat osallistumiset eivät näy osallistujaluettelossa. Maksujen kirjautumisessa on muutaman pankkipäivän viive.