Kisakanslia ja osallistujakuoren nouto

OHJEISSA PÄIVITYKSIÄ 1.9.: KISAKANSLIA SIJAITSEE OTAHALLIN SISÄLLÄ!

Osallistujakuoren noutaminen

Osallistujakuoren voi noutaa Kisakansliasta (Otaranta 6) tapahtumaviikonlopulla.

Kisakanslia sijaitsee Otaniemen urheilukentän vieressä Otahallin sisällä. 

Kanslia on auki tapahtuman aikana ALUSTAVASTI seuraavasti:

Perjantai 16.9.2022, klo 14-20  

Lauantai 17.9.2022, klo 9-18

Sunnuntai 18.9.2022, klo 9-14

HUOM! 2021 tapahtumassa toivomme kisakansliassa asioivien käyttävän kasvomaskia. Kansliassa on erikoisjärjestelyitä, joten toivomme ymmärrystä sekä etäisyyksien huomioimista vierailijoiden välillä.

Osallistujakuoressa on kilpailunumero (ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa), hakaneulat ja lyhyt osallistujatiedote. Numerossa on kiinni myös tavarasäilytykseen jätettävään tavaraan kiinnitettävä lipuke. Tarvitset lipukkeen, jos jätät varusteesi valvottuun tavarasäilytykseen juoksun ajaksi. 

Toivomme, että sunnuntain osallistujat välttävät kisakansliassa asiointia LAUANTAINA KLO 10-16 maratonin ja puolimaratonin osallistujaruuhkan takia.

Osallistujakuoren saat kertomalla kilpailunumerollasi. Saat sen etukäteen sähköpostitse lähetetyssä osallistujatiedotteessa. Jos et muista numeroasi, kisakanslian läheisyydessä on automaatteja, josta voit tarkistaa numerosi. 

Tarvittaessa varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi (ajokortilla, henkilökortilla tms.). Varaudu myös maksukuitilla, jos osallistumismaksu on suoritettu lähellä tapahtumapäivää. Maksettu osallistumismaksu on kuoren luovuttamisen ehto, joten maksamattomat osallistumismaksut peritään kansliassa maksukortilla.

HUOM: Osallistujakuori tulee noutaa viimeistään 45 minuuttia ennen oman matkasi ensimmäistä lähtöä! Näin varmistat osallistumisesi matkalle.

Kun olet noutanut osallistujakuoren, JA OLET TILANNUT PAIDAN, niin voit hakea juoksupaitasi seuraavalta tiskiltä. Paikalla on myös tapahtuman yhteistyökumppaneita.

Mikäli haet ison ryhmän kuoret kerralla, toivomme sinun ottavan yhteyttä kansliaan etukäteen (info@rantamaraton.fi), niin keräämme numerot valmiiksi.

Jos haet kaverin kuoren, niin muistathan ilmoittaa kaverille, että kuori on jo noudettu - näitäkin turhia käyntejä on joka vuosi :). 

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on varmasti kunnossa ja kuori odottaa kansliassa?

Jos nimesi näkyy osallistujaluettelossa, sinua odottaa kuori kansliassa. Maksamattomat osallistumiset eivät näy osallistujaluettelossa. Maksujen kirjautumisessa on muutaman pankkipäivän viive.