Kisakanslia ja osallistujakuoren nouto

Osallistujakuoren noutaminen

Osallistujakuoren voi noutaa Kisakansliasta (Otaranta 6) tapahtumaviikonlopulla.

Kisakanslia sijaitsee Otahallin sisällä Sisäänkäynti ulkokentän puoleista päädystä.

Kanslia on auki tapahtuman aikana seuraavasti:

Perjantai 18.9.2020, klo 14-20

Lauantai 19.9.2020, klo 9-18

Sunnuntai 20.9.2020, klo 9-16

Osallistujakuoressa on kilpailunumero (ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa), hakaneulat ja lyhyt osallistujatiedote. Numerossa on kiinni myös tavarasäilytykseen jätettävään tavaraan kiinnitettävä lipuke. Tarvitset lipukkeen, jos jätät varusteesi valvottuun tavarasäilytykseen juoksun ajaksi. 

Toivomme, että sunnuntain osallistujat välttävät kisakansliassa asiointia LAUANTAINA KLO 10-12 maratonin ja puolimaratonin osallistujaruuhkan takia.

Osallistujakuoren saat kertomalla kilpailunumerollasi. Saat sen etukäteen sähköpostitse lähetetyssä osallistujatiedotteessa. Jos et muista numeroasi, kisakanslian läheisyydessä on automaatteja, josta voit tarkistaa numerosi. Tarvittaessa varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi (ajokortilla, henkilökortilla tms.). Varaudu myös maksukuitilla, jos osallistumismaksu on suoritettu lähellä tapahtumapäivää. Maksettu osallistumismaksu on kuoren luovuttamisen ehto, joten maksamattomat osallistumismaksut peritään kansliassa käteisellä/maksukortilla.

HUOM: Osallistujakuori tulee noutaa viimeistään 20 minuuttia ennen omaa lähtöä! Näin varmistat osallistumisesi matkalle.

Kun olet noutanut osallistujakuoren, voit hakea juoksupaitasi seuraavalta tiskiltä. Paikalla on myös tapahtuman yhteistyökumppaneita.

Useamman henkilön osallistujakuoret voi hakea samalla kertaa. Täytä siinä tapauksessa alla oleva lomake.

Mikäli haet ison ryhmän kuoret kerralla, toivomme sinun ottavan yhteyttä kansliaan etukäteen (info@rantamaraton.fi), niin keräämme numerot valmiiksi.

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on varmasti kunnossa ja kuori odottaa kansliassa?

Jos nimesi näkyy osallistujaluettelossa, sinua odottaa kuori kansliassa. Maksamattomat osallistumiset eivät näy osallistujaluettelossa. Maksujen kirjautumisessa on muutaman pankkipäivän viive.