Saapuminen Otaniemeen

Julkisella

Suosittelemme saapumaan metrolla. Lähin pysäkki on Aalto-yliopisto

Suunnittele reittisi Reittioppaassa http://www.reittiopas.fi. Laita kohteeksi Otaranta 6. Tapahtuman aikaan julkinen liikenne ei poikkea Otaniemessä normaalilta reitiltä/aikataulusta, mutta viivästyksiä voi esiintyä.

Otaniemen kentän luona on myös kaupunkipyöräasema.

Lähin taksitolppa on Luolamiehetiellä Dipolin vieressä (noin 100 metriä tapahtumakanslian ovelta).

Omalla autolla saapuminen

Otaranta ja Luolamiehentie ovat suljettuina tapahtuman aikaan, ainoastaan tapahtuman huoltoliikenne on sallittua.

Otaniemen kentän läheisyydessä parkkitilaa on melko vähän. Otahallin vieressä olevat pysäköintipaikat on varattu kisaorganisaation käyttöön. Mikäli saavut paikalle henkilöautolla, varaa riittävästi aikaa pysäköintipaikan löytämiseen. 

Käytettävissä olevat parkkipaikat

Pysäköintipaikkoja löytyy lähialueella seuraavasti:

Dipoli, Luolamiehentie 2

Dipolin edessä olevat autopaikat ovat osallistujien hyödynnettävissä. Huomioi, että pysäköintialuetta ei ole erikseen varattu pelkästään osallistujien käyttöön.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistolle varatut pysäköintipaikat ovat osallistujien käytettävissä tapahtumaviikonloppuna. Yliopiston pysäköintipaikat tunnistaa "vain yliopiston luvalla" -merkeistä. Aalto-yliopiston pysäköintialueet: Otakaari 1, Otaniementie 17, Vuorimiehentie, Sähkömiehentie 3, Puumiehenkuja 2, Biologinkuja 5, Tekniikantie 3

TECHNOPOLIS OYJ/ Innopoli Tekniikantie12 – 14

Käytössämme on kyseisten parkkialueiden vieraspaikat, yhteensä noin 150 autopaikkaa. Huomioithan pysäköidessäsi, että pysäköit vieraspaikalle.