Osallistujatiedot 2020

Espoo Rantamaratonin 2020 tapahtuman ilmoittautuneet näkyvät klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Huomaa, että osallistujat näkyvät aloitusnäytössä matkojen mukaan aakkosjärjestyksessä - nopeiten löydät oman nimesi klikkaamalla ensin matkavalintaa yläpalkissa, jolloin ao matkan osallistujat tulevat aakkosjärjestykseen.

 

Vain maksaneet osallistujat näkyvät

Osallistujatiedot näkyvät listassa maksusuorituksen jälkeen. Liikuntaetua käytettäessä maksutapana menee vähän aikaa ennen kuin maksu on kirjautunut järjestelmäämme. 

Jos osallistujatietojasi ei löydy?

Mikäli osallistujatietosi ovat virheellisiä tai et löydy listalta, vaikka olet ilmoittautunut, ole yhteydessä info@rantamaraton.fi.

Jos osallistujatietoihisi on tullut muutoksia?

Pääset tekemään muutoksia ilmoittautumiseesi oman Ultimate Sport Service-ilmoittautumisprofiilisi kautta - sait tunnukset omaan profiiliisi ilmoittautumisesi vahvistusviestissä.

Jos et ole saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisestasi?

Mikäli et saanut vahvistusviestiä ilmoittautumisesi yhteydessä sähköpostiin, on todennäköisimmin sähköpostiosoitteessasi virhe tai ilmoittautuminen on jäänyt kesken. 

Sähköpostiosoitteen korjauksen voit lähettää kansliaan info@rantamaraton.fi. Oma sähköpostiosoite kannattaa pitää ajan tasalla, koska viestintä osallistujille tapahtuu sähköpostitse.