Rantapuolikas - kappale kauneinta Espoota!

Rantamaraton viikonlopun suosituin matka on Rantapuolikas, jossa jopa 2000 juoksijaa nauttii joka vuosi Espoon kauniista Rantaraitista ja puistomaisemista.

Lähtöpaikka sijaitsee Otaniemen urheilukentän luona, josta Keilaniemen kautta siirrytään Rantaraitille, jota seurataan Nuottalahteen asti. Sieltä reitti polveilee Matinkylän, Haukilahden ja Westendin läpi takaisin Otaniemeen. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on varsin vaihtelevaa, noin 70% asfalttia ja loput kivituhkaa/hiekkaa.

Reitti

Vuoden 2020 reittikartta löytyy karttapalvelusta - linkki alla, vuoden 2021 reittiin voi tulla pieniä päivityksiä varsinkin Otaniemi-Keilaniemi alueen rakentamisen ja RaideJokeri työmaiden takia. Uusi reittikartta päivittyy karttapalveluun viimeistään loppukesästä 2021.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantapuolikkaallee voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. 

Tapahtuman info

Tutustu ennakkoon hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Vuoden 2020 poikkeustilanteen takia lähtö oli jaettu useampaan pienempään ryhmään klo 12:00 alkaen, ja lähdöt toteuttiin ns. juoksevina lähtöinä 5 min lähtöikkunan puitteissa omaan tahtiin. Juoksuaika otetaan tänä vuonna kaikille vain nettoaikana. Vuoden 2021 lähtöryhmäsi/-aikasi ilmoitetaan sinulle viimeistään tapahtumaviikolla.