Rantapuolikas - kappale kauneinta Espoota!

Rantamaraton viikonlopun suosituin matka on Rantapuolikas, jossa jopa 2000 juoksijaa nauttii joka vuosi Espoon kauniista Rantaraitista ja puistomaisemista.

Lähtöpaikka sijaitsee Otaniemen urheilukentän luona, josta Keilaniemen kautta siirrytään Rantaraitille, jota seurataan Nuottalahteen asti. Sieltä reitti polveilee Matinkylän, Haukilahden ja Westendin läpi takaisin Otaniemeen. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on varsin vaihtelevaa, noin 70% asfalttia ja loput kivituhkaa/hiekkaa.

Reitti

Vuoden 2019 reittikartta löytyy alla olevan linkin kautta karttapalvelusta, vuoden 2020 reittiin tulee pieniä päivityksiä, varsinkin Otaniemi-Keilaniemi alueen rakentamisen ja RaideJokeri työmaiden takia. Uusi reittikartta päivittyy karttapalveluun viimeistään kisaviikolla syyskuussa 2020.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantapuolikkaallee voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. Tänä vuonna emme poikkeuksellisesti käsittele käteistä kisakansliassa.

Tapahtuman info

Tutustu ennakkoon hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Tämän vuoden poikkeustilanteen takia on lähtö on jaettu useampaan pienempään ryhmään klo 12:00 alkaen, ja lähdöt toteutetaan ns. juoksevina lähtöinä - voit lähteä oman 5 min lähtöikkunan puitteissa omaan tahtiin. Juoksuaika otetaan tänä vuonna kaikille vain nettoaikana. Lähtöryhmäsi/-aikasi ilmoitetaan sinulle tapahtumaviikolla.