Harjoittelu

Rantamaratonia järjestävillä seuroilla on monia juoksukouluryhmiä. Osa kouluista on jo alkanut, mutta seuraa tarjontaa ja kysy tarvittaessa seuroista lisätietoa. 

Esbo IF:n aikuisurheilu

Espoon Tapioiden juoksuklubi (tietoa alla)

Leppävaaran Sisun harrastetarjonta

***

Kaipaatko uutta potkua juoksuharjoitteluusi?


ESPOON TAPIOT: Liity mukaan Juoksuklubiin. Uusi kausi alkaa lokakuun alussa.

Espoon Tapioiden Juoksuklubi on suunnattu jo jonkin verran juoksukokemusta omaaville kuntojuoksijoille, jotka haluavat harjoitella ryhmässä monipuolisesti. Juoksuklubin syyskausi alkaa lokakuussa ja jatkuu aktiivisena seuraavan vuoden toukokuulle.

Klubimaksuun kuuluu osallistuminen Rantamaraton-tapahtumaan (maraton, puolikas tai kymppi).

Juoksuklubi muodostuu eritasoisista ryhmistä (1, 1.5, 2 ja 3), joiden kuvaukset sekä harjoitteluajat ja vetäjät löytyvät seuraavilta sivuilta. Kausimaksu sisältää osallistumisen yhden ryhmän treeneihin. Mikäli valitsemasi ryhmä osoittautuu vauhdiltaan liian hitaaksi tai kovaksi, on ryhmää mahdollista vaihtaa pysyvästi kerran kauden aikana.
 
Ilmoittaudu mukaan: https://www.espoontapiot.fi/harrastusliikunta/juoksuklubi/


ESBO IF: Kaipaatko lisämotivaatiota, seuraa ja uusia ideoita treeniisi? 

Ilmoittaudu mukaan Esbo IF:n juoksuryhmiin. Maratonkoulu on tarkoitettu puolimaratonille tai ensimmäiselle maratonille tähtääville, mukaan voi tulla jos tavoitteena on paranataa omaa juoksukuntoa. Maratonkouluun kuuluvat ohjatut harjoitukset sekä yksilöllinen harjoitsuohjelma. 

Esbo IF Running-ryhmään voit tulla mukaan, jos sinulla on jo enemmän juoksukokemusta ja kaipaat mukavaa treeniporukkaa ja säännöllisiä, monipuolisia yhteistreenejä. 

Lisätietoja löytyy osoitteessa https://esboif.fi/fi/yleisurheilu/maratonkoulu/

tai https://esboif.fi/fi/yleisurheilu/esbo-if-running/

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Ohjaajat; Jenny Vuonoranta ja Riitta Paasio (sekä apuvalmentajat Markku Orispää, Björn Höglund, Jani Ollikainen ja Sari Granlund).