Kisakanslia ja osallistujakuoren nouto

Osallistujakuoren noutaminen

Osallistujakuoren voi noutaa Otahallista (Otaranta 6) tapahtumaviikolla kisakansliasta sen aukioloaikoina.

Kanslian aukioloajat tapahtuman aikana ovat:

Perjantai 20.9.2019, klo 14-20

Lauantai 21.9.2019, klo 9-18

Sunnuntai 22.9.2019, klo 9-16

Osallistujakuoressa on kilpailunumero (ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa), hakaneulat ja lyhyt osallistujatiedote. Numerossa on kiinni myös henkilökohtainen narikka-lappu, joka tulee ottaa mukaan narikkaa varten.

Toivomme, että sunnuntain osallistujat välttävät kisakansliassa asiointia lauantaina klo 10-12 maratonin ja puolimaratonin osallistujaruuhkan takia.

Osallistujakuoren saat kilpailunumerollasi. Tarvittaessa varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi (ajokortilla, henkilökortilla tms.). Varaudu myös maksukuitilla, jos osallistumismaksusi on suoritettu lähellä tapahtumapäivää.

Maksettu osallistumismaksu on kuoren luovuttamisen ehto, joten maksamattomat osallistumismaksut peritään kansliassa käteisellä/maksukortilla.

Kun olet hakenut osallistujakuoresi, voit hakea juoksupaitasi seuraavalta tiskiltä. Paikalla on myös tapahtuman yhteistyökumppaneita.

Useamman henkilön osallistujakuoret voi hakea samalla kertaa. Silloin tulee täyttää allaoleva lomake. Mikäli haet ison ryhmän kuoret kerralla, toivomme sinun ottavan yhteyttä kansliaan etukäteen (info@rantamaraton.fi).

Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on varmasti kunnossa ja kuori odottaa kansliassa?

Jos nimesi näkyy osallistujaluettelossa, sinua odottaa varmasti kuori kansliassa. Huomaa, että osallistujaluettelossa osallistujat ovat matkoittain aakkosjärjestyksessä - nopeitein löydät oman nimesi klikkaamalla ensin matkavalintaa yläpalkin matkavalinnasta.

Maksamattomat osallistumiset eivät näy osallistujaluettelossa, maksujen kirjautumisessa on muutaman pankkipäivän viive.

PDF-tiedostokuortenhakulomake 2019.pdf (13 kB)
MS Word -tiedostokuortenhakueng.doc (100 kB)
List to pick up participant envelopes