Huolto reitillä

Vuoden 2019 tiedot

Reitin varrella on seuraavasti huoltopisteitä. Pisteiden sijainnit ovat nähtävissä kartalla, mutta pienet muutokset ovat mahdollisia.  

Maraton: 10 huoltopistettä (3,7km, 7,3km, 12km, 17,4km, 20,0 km, 24,8km, 28,4km, 33,1km, 38,5km, 41,1km) sekä huolto maalissa. Suolakurkkua ja banaania tarjolla; 7,3 km, 12km, 17,4km, 28,4km, 33,1km.

Puolimaraton: 5 huoltopistettä (samat viisi ensimmäistä kuin yllä) sekä huolto maalissa.

Kymppi: 1 huoltopiste n. 6 km kohdalla sekä huolto maalissa.

Huoltopisteet on merkitty reittikarttaan pisaralla.

Jokaisella pisteellä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Vesi tavallisissa valkoisissa mukeissä.

Espoon Rantamaratoninvirallisena kisajuomana reitin varrella on Maxim Orange Sports Drink. Jotta kehosi tottuu juoksun aikana tarjottavaan juomaan, kannattaa sitä testata treenin yhteydessä jo hyvissä ajoin ennen itse juoksua. Lue lisää Maxim Orange Sports Drink urheilujuomajauheesta osoitteessa http://www.maximsports.fi/tuote/sports-drink-urheilujuomajauhe-fresh-orange/

Maalissa on tarjolla kattavasti palauttavaa juotavaa ja syötävää.

Ensiapu reitillä

Huoltopisteillä on ensiapuvalmius. Siihen kuuluu myös pienempien vaivojen hoitoon sopivia tuotteita eli esimerkiksi laastaria tai vaseliinia.

Jokainen reittitoimitsija auttaa ensiapua tarvitsevaa. Mikäli selviät huoltopisteelle, on siellä paras valmius hoitaa, mutta jos matkanteko katkeaa äkillisesti, kuka tahansa toimitsija auttaa.

Jos juoksijana huomaat jonkun jääneen matkalle autiolle reitinpätkälle, ilmoita siitä lähimmälle toimitsijalle.

Mikäli sinulla on jatkuvaa lääkitystä vaativia sairauksia (esim. diabetes), toivomme sinun merkitsevän asian numerolappusi kääntöpuolelle lähiomaisen yhteystietojen kanssa. Silloin lääkintähenkilökunnalla on hätätilanteessa selvempi kuva tarvitsemastasi avusta.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, toivomme sinun mahdollisuuksien mukaan pyrkivän lähimmälle huoltopisteelle. Huoltopisteiltä kulkee sukkulabussi tapahtumakeskukseen. Mikäli et pääse huoltopisteelle asti, pyydä apua lähimmältä toimitsijalta.

Jos keskeytät ja poistut reitiltä omin neuvoin, ilmoitathan keskeytyksestä lähimmälle huoltopisteelle, tapahtumakeskuksen kansliaan tai numeroon 050-3564970.

Omat juomat

Juoksijat voivat tuoda omia juomia tai muita eväitä kansliassa oleviin huoltopisteiden laatikoihin. Juomien on oltava laatikoissa maraton ja puolimaraton klo 10.00 mennessä. Kympin reitille ei toimiteta omia juomia järjestäjän puolesta. Omat juomat ovat juomapisteellä viimeisessä pöydässä juoksusuunnasta katsottuna.

WC:t reitillä

Kaikissa huoltopisteissä on WC.