Saapuminen Otaniemeen

Julkiset kulkuneuvot

Paikalle suositellaan saapumaan metrolla. Lähin pysäkki on Aalto-yliopisto. Oman reittisi löydät helpoimmin Reittioppaasta http://www.reittiopas.fi. Laita päämääräksi Otaranta 6. Julkinen liikenne ei poikkea Otaniemessä normaalilta reitiltä, mutta viivästyksiä on odotettavissa.

Lähin taksitolppa on Luolamiehetiellä Dipolin vieressä (noin 100 metriä tapahtumakanslian ovelta).

Omalla autolla

Otaniemen remonttien vuoksi parkkitilaa on alueella melko heikosti. Aivan Otahallin vieressä olevat pysäköintipaikat ovat varattu kisaorganisaation käyttöön. 

Käytettävissä olevat parkkipaikat

Länsimetron rakennustöistä johtuen tarjolla on tapahtumaviikonloppuna rajoitetusti pysäköintipaikkoja tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Mikäli saavut paikalle henkilöautolla, varaa riittävästi aikaa pysäköintipaikan löytämiseen. Pysäköintipaikkoja järjestetty tapahtumanjärjestäjän toimesta lähialueella seuraavasti:

  • Dipoli, Luolamiehentie 2, (30 autopaikkaa)

Dipolin edessä olevat autopaikat osallistujien hyödynnettävissä. Huomioitavaa on kuitenkin, että pysäköintialuetta ei ole erikseen varattu pelkästään osallistujien käyttöön. Paikalla järjestäjien toimesta pysäköinnin opastajat ohjaamassa pysäköintiä.

  • TNS, Miestentie 5-9, (60 autopaikkaa)
    Autokannella sijaitsevat parkkipaikat ovat osallistujien käytettävissä
  • Aalto Yliopisto
    Aalto Yliopistolle varatut pysäköintipaikat ovat osallistujien käytettävissä tapahtumaviikonloppuna 16.9.-17.9.2017
    Yliopiston pysäköintipaikat tunnistaa "vain Yliopiston luvalla" -merkeistä. Aalto Yliopiston pysäköinti alueet: Otakaari 1, Otaniementie 17, Vuorimiehentie, Sähkömiehentie 3, Puumiehenkuja 2, Biologinkuja 5, Tekniikantie 3
  • TECHNOPOLIS OYJ/ Innopoli Tekniikantie12 – 14

Käytössämme on kyseisten parkkialueiden vieraspaikat, yhteensä noin 150 autopaikkaa. Huomioithan pysäköidessäsi, että pysäköit vieraspaikalle.

Otaranta ja Luolamiehentie ovat suljettuina tapahtuman aikaan, ainoastaan tapahtuman huoltoliikenne on sallittua.