Toimitsijaksi Rantamaratonille 2019

Espoo Rantamaratonin järjestää kolme espoolaista yleisurheiluseuraa: Esbo IF, Espoon Tapiot ja Leppävaaran Sisu. Tapahtumapäällikkö tekee Rantamaratonia työkseen, mutta muuten tapahtuma järjestetään talkoovoimin. Talkootyön tuotto käytetään seurojemme toiminnan tukemiseen. Seuramme liikuttavat viikoittain liki tuhatta lasta ja nuorta, useita satoja aikuisia ja kourallista suomalaisen yleisurheilun huippuja tai huipulle juuri nousemassa olevia.

Tapahtumaviikonloppuna talkoisiin tarvitaan liki 400 toimitsijaa. Tehtäviä on moneen lähtöön. Suurin osa toimitsijoistamme on ollut alusta asti mukana ja merkitsee jo hyvissä ajoin Rantamaratonin kalenteriinsa. Toimitsijana mukana oleminen on siis hauskaa! Tapahtuman kasvaessa ja porukan aina osittain vaihtuessa mukaan mahtuu aina uusiakin ihmisiä.

Jos siis haluat viettää osan syyskuun kolmennesta viikonlopusta mukavissa talkootöissä juoksun parissa, tervetuloa mukaan!

Talkoolaisia tarvitaan mm. seuraaviin tehtäviin:

- tapahtumapaikan rakentaminen ja "somistaminen"

- lähiseudun kyltitys, reittimerkinnät

- kanslia (osallistujakuorien ja paitojen jako)

- liikenteen tai juoksijoiden ohjaus

- juoksijoiden huolto juomapisteillä tai maalissa

- tapahtuma-alueen siistinä pitäminen

- kuuluttaminen, tiedottaminen, palkintojen jako, lähettinä toimiminen, huoltoauton ajaminen, osallistujakuorien täyttäminen, pupuna juokseminen, valokuvaaminen, kahvin keittäminen...

Enimmäkseen tehtävät ovat 20.-22.9.2019, mutta jo edeltävillä viikoilla on monenlaista tekemistä. Mukaan voi tulla muutamaksi tunniksi tai koko viikonlopuksi. Mikäli haluat mukaan Rantamaraton-tiimiin, täytä alla oleva lomake.

Talkootyöstä tulevan hyvän mielen lisäksi lupaamme toimitsijoillemme tapahtumapaidan, toimitsijahuollon (kahvia, voileipiä jne.), diplomin osallistumisesta ja etuja tiettyihin yhteistyötapahtumiimme osallistumiseen. Kirjoitamme mielellämme myös työtodistuksen niin halutessanne.

Ilmoittautuminen toimitsijaksi Espoo Rantamaratonille

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kansliassa. Kuva: One Vision
Banaaneja alkujumpassa. Kuva: Pentti Aalto
Järjestysmiehiä ja -naisia. Kuva: Max Edin
Pupuja Rantaraitilla. Kuva: Jouko Keski-Säntti
Juomapisteellä Keilaniemessä. Kuva: Jouko Keski-Säntti
Maalihuoltoa. Kuva: Pentti Aalto