Rantakymppi - juoksun iloa!

Rantakymppi on yksi viikonlopun suosikkimatkoista. 

Reitti on suunniteltu rennoksi, jossa voit nauttia juoksemisesta. Lähtöpaikka on Otaniemen kentän vierestä, siitä Keilaniemen kautta kierrämme Otsolahden reuna Westendin kulmille  ja siitä rantoja pitkin Koivusaareen ja siitä takaisin Otaniemeen. Siellä pääset nauttimaan puistojuoksusta sekä Laajalahden rantamaisemista. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on pääosin asfalttia. 

Reitti

Vuoden 2023 reittikartta löytyy karttapalvelusta - linkki alla. 

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantamaratonille voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. 

Tapahtumapäivän info

Tutustu hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Vuoden 2023 alustavat lähtöaikataulut löydät täältä