Rantakymppi - juoksun iloa!

Rantakymppi on yksi viikonlopun suosikkimatkoista. Reitti on suunniteltu rennoksi, jossa voit nauttia juoksemisesta. Lähtöpaikka on Otaniemen kentän vierestä, siitä Keilaniemen kautta kierrämme Otsolahden sen reunoja pitkin ympäri, siirtyen Otaniemeen. Siellä pääset nauttimaan puistojuoksusta sekä Laajalahden rantamaisemista. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on varsin vaihtelevaa, noin 70% asfalttia ja loput kivituhkaa/hiekkaa.

Reitti

Vuoden 2019 reittikartta löytyy karttapalvelusta - linkki alla, vuoden 2020 reittiin tulee pieniä päivityksiä varsinkin Otaniemi-Keilaniemi alueen rakentamisen ja RaideJokeri työmaiden takia. Uusi reittikartta päivittyy karttapalveluun viimeistään kisaviikolla syyskuussa 2020.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantamaratonille voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. 

Tapahtumapäivän info

Tutustu hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Vuoden 2020 poikkeustilanteen takia lähtö oli jaettu useampaan pienempään ryhmään klo 12:00 alkaen, ja lähdöt toteuttiin ns. juoksevina lähtöinä 5 min lähtöikkunan puitteissa omaan tahtiin. Juoksuaika otetaan tänä vuonna kaikille vain nettoaikana. Vuoden 2021 lähtöryhmäsi/-aikasi ilmoitetaan sinulle viimeistään tapahtumaviikolla.