Rantavitonen - sinä määräät tahdin!

RANTAVITONEN JUOSTAAN 2022 JO LAUANTAINA 17.9. JA KAIKILLE SISÄLTYY AJANOTTO HINTAAN!!

Rantavitosella tavoitteena on liikkuminen omaan tahtiin, jossa voit nauttia joko juoksemisesta tai kävelemisestä – tai molemmista. Lähtöpaikka on Otaniemen kentän vierestä, josta  pääset nauttimaan puistojuoksusta Otaniemen alueella sekä Laajalahden rantamaisemista. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on varsin vaihtelevaa, noin 70% asfalttia ja loput kivituhkaa/hiekkaa.

Rantavitosella yhdessä liikkuminen on pääasia, mutta voit myös haastaa itsesi tai kaverisi vaikka pieneen kisaan:).

Reitti

Vuoden 2021 reittikartan löydät täältä, reittiin voi tulla pieniä päivityksiä RaideJokeri työmaiden takia vuodelle 2022.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantamaratonille voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. 

Tapahtumapäivän info

Tutustu hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Vuoden 2022 alustavat eri matkojen lähtöajat lauantaina 17.9. löydät täältä!