Rantavitonen - sinä määräät tahdin!

RANTAVITONEN - JUOKSEMINEN ON FUN!!

Rantavitosella tavoitteena on liikkuminen omaan tahtiin, jossa voit nauttia joko juoksemisesta tai kävelemisestä – tai molemmista.  Tämän takia matkalla ei oteta 2023 alkaen aikaa vaan pääasia on liikkuminen. 

Lähtöpaikka on Otaniemen kentän vierestä, josta  pääset nauttimaan puistojuoksusta Otaniemen alueella sekä Laajalahden rantamaisemista. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on siten asfalttia.

Rantavitosella yhdessä liikkuminen on pääasia, mutta voit myös haastaa itsesi tai kaverisi vaikka pieneen kisaan:).

Reitti

Vuoden 2023 reittikartan löydät täältä, reittiin on tullut päivityksiä asiakastoiveiden mukaisesti.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantamaratonille voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. 

Tapahtumapäivän info

Tutustu hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Vuoden 2023 eri matkojen alustavat lähtöajat lauantaina 16.9. löydät täältä!