Rantavitonen - sinä määräät tahdin!

Rantavitosella tavoitteena on liikkuminen omaan tahtiin, jossa voit nauttia joko juoksemisesta tai kävelemisestä – tai molemmista. Lähtöpaikka on Otaniemen kentän vierestä, josta  pääset nauttimaan puistojuoksusta Otaniemen alueella sekä Laajalahden rantamaisemista. Reitti juostaan pääosin jalkakäytävillä, juoksualusta reitillä on varsin vaihtelevaa, noin 70% asfalttia ja loput kivituhkaa/hiekkaa.

Rantavitoselle voit valita osallistumisen joko ajanotolla tai ilman.

Reitti

Vuoden 2019 reittikartan löydät täältä, tämän vuoden reittiin tulee pieniä päivityksiä RaideJokeri työmaiden takia.

Ilmoittautuminen

Hinnat ja ilmoittautumispaketin sisällön löydät Ilmoittautuminen sivulta. Rantamaratonille voit ilmoittautua yksin, seurasi joukkueella, työpaikkasi ryhmällä tai eri juoksuklubien kautta. Ilmoittautumismaksun voit hoitaa pankki- tai luottokortilla, kaikilla merkittävillä liikuntaetupalveluilla (kts. ohjeet ennen ilmoittautumista) tai ryhmäilmoittautumisissa myös laskulla.

HUOM! ilmoittautuminen on auki tapahtumapäivään asti. Toivomme kuitenkin ilmoittautumisen tekemistä järjestelmän kautta joka tapauksessa, näin vähennämme kontakteja kisakansliassa. Tänä vuonna emme poikkeuksellisesti käsittele käteistä kisakansliassa.

Tapahtumapäivän info

Tutustu hyvin tapahtumapäivän ohjeisiin - sieltä löydät neuvot ja ohjeet paikalle saapumiseen, numeron noutamiseen, WC:n sijaintiin, huoltopisteisiin, ensiapuun, jne.

Tämän vuoden poikkeustilanteen takia on lähtö on jaettu useampaan pienempään ryhmään klo 12:00 alkaen, ja lähdöt toteutetaan ns. juoksevina lähtöinä - voit lähteä oman 5 min lähtöikkunan puitteissa omaan tahtiin. Ajanotollisessa tapahtumassa juoksuaika otetaan tänä vuonna kaikille vain nettoaikana. Lähtöryhmäsi/-aikasi ilmoitetaan sinulle tapahtumaviikolla.