Lasten Minimaraton

Lasten Minimarathon lauantaina 21.9.2024 Otaniemen urheilukentän ympäristössä!

Rantatonni on nyt Lasten Minimarathon! Se on Otaniemen kentän ympäristössä järjestettävä juoksutapahtuma 2-13-vuotiaille lapsille. Ikäsarja määräytyy syntymävuoden perusteella.

Lasten Rantatonnia on järjestetty jo useamman vuoden ja joka vuosi juoksusta on yksin tai vanhempien kanssa nauttinut yli 250 iloista pientä juoksijaa perheineen. Tapahtumaa on kehuttu onnistuneeksi ja kotiinviemisinä on aina numero rinnassa, mitali kaulassa sekä runsas osallistujapussi.

Lauantaina 21.9.2024 Minimarathon kokoaa jälleen lapset Otaniemeen. Kaikki alle 13-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita. Nuorimpien sarjoissa ei ole ikärajaa eli myös alle 4-vuotiaat voivat osallistua - ja vanhemmat voivat juosta lapsensa mukana kaikilla matkoilla.

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksun ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Hintaan sisältyy: 

- Minimarathon paita

- Rantamaraton-mitali

- numerolappu ja ajanotto

- lapsille suunnattu osallistujakassi

- yhteinen alkulämmittely ja pientä ohjelmaa

- maalintulon jälkeen syötävää ja juotavaa.

Huomaa sisaralennus! Kun samasta perheestä ilmoittautuu samassa ilmoittautumisessa kaksi tai useampia lapsia, toisen ja sen jälkeen ilmoitettavien lasten hinnasta myönnetään 15 % alennus. Alennus muodostuu ilmoittautumisjärjestelmässä automaattisesti.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Ilmoittautuminen on mahdollista verkkosivuilla tapahtumaan saakka. On myös mahdollista jälki-ilmoittautua paikan päällä tapahtuman kisatoimistossa pe 12-20, la klo 8 alkaen. Emme käsittele käteistä kisatoimistossa, maksun voi suorittaa pankki-/luottokortilla.

ALUSTAVA AIKATAULU 

8.00 alkaen numeroiden haku ja jälki-ilmoittautuminen (Otahalli)

9.30 Pojat ja tytöt 4 v ja sitä nuoremmat 600m

9. 40 Pojat ja tytöt 5-6 v. 600m

9.55 Pojat ja tytöt 7-9 v. 1000m

10.05 Pojat ja tytöt 10-13 v. 1000m

*muutokset mahdollisia

Lasten Minimaratonin ohjeet

Numeroiden nouto

Juoksunumerot noudetaan kisatoimistosta perjantaina tai lauantaiaamuna. Kisatoimisto sijaitsee Urheilukentän vieressä Otahallissa. Kanslia on avoinna pe 12-20 ja la 8 alkaen. Numerot noudetaan osallistujalle lähetettyä QR-koodia näyttämällä.

Juoksun jälkeen

Juoksun jälkeen jaetaan pieni osallistujakassi, jossa mukana mitali. Maalin läheisyydessä on huoltopisteitä, joissa on tarjolla juotavaa.

Tulokset päivittyvät nettiin mahdollisimman nopeasti juoksun jälkeen.

Lasten Minimaratonin tulokset löydät täältä - linkki avataan tapahtumaviikon lopulla.TERVETULOA LIIKKUMAAN LAPSEN KANSSA!