Lasten Minimaraton

Lasten Minimaraton lauantaina 16.9.2023  Otaniemen urheilukentän ympäristössä!

Rantatonni on Espoo Rantamaratonin yhteydessä Otaniemen kentän ympäristössä järjestettävä ratajuoksutapahtuma 5-13-vuotiaille lapsille. Ikäsarja määräytyy syntymävuoden perusteella.

Lasten Rantatonni on järjestetty jo useamman vuoden ja joka vuosi juoksusta on yksin tai vanhempien kanssa nauttinut yli 250 iloista pientä juoksijaa perheineen. Tapahtumaa on kehuttu onnistuneeksi ja kotiinviemisinä on aina numero rinnassa, mitali kaulassa sekä runsas osallistujapussi.

Lauantaina 16.9.2023 Rantatonni kokoaa taasen lapset Otaniemeen. Kaikki alla 13-v nuoret ovat tervetulleita, pienimmissä sarjoissa ei ole ikärajaa eli myös alle 5-vuotiaat voivat osallistua - ja vanhemmat voivat juosta lapsensa mukana kaikilla matkoilla.

ILMOITTAUTUMINEN

Osallistumismaksu on 15€ / lapsi

Hintaan sisältyy: 

- Rantamaraton-mitali

- numerolappu ja ajanotto

- lapsille suunnattu osallistujakassi

- yhteinen alkulämmittely ja pientä ohjelmaa

- maalintulon jälkeen syötävää ja juotavaa.

Ilmoittautuminen on mahdollista verkkosivuilla tapahtumaan saakka. On myös mahdollista jälki-ilmoittautua paikan päällä tapahtuman kansliassa pe 14.00-20.00, la klo 8.00 alkaen. Poikkeustilanteen takia pyydämme ilmoittautumaan järjestelmän kautta, myös paikan päällä ilmoittauduttaessa. Emme käsittele käteistä kisakansliassa, maksun voi suorittaa pankki-/luottokortilla.

AIKATAULU (alustava)

8.00 alkaen numeroiden haku ja jälki-ilmoittautuminen (Otahalli)

Alkuverryttelyä ei tänä vuonna toteuteta poikkeusjärjestelyiden takia

09.30 Pojat ja tytöt 5-6 v. 600m

09.45 Pojat ja tytöt 7-9 v. 1000m

10.00 Pojat ja tytöt 10-13 v. 1000m

RANTATONNIN OHJEET:

Numeroiden nouto

Kilpailunumerot on mahdollista noutaa tapahtumaviikonloppuna kansliasta. Kanslia sijaitsee Urheilukentän vieressä Otahallissa. Kanslia on avoinna pe 14.00-20.00, la 8.00-18.00. Numerot ovat noudettavissa osallistujalle lähetettyä QR-koodia vastaan.

Juoksun jälkeen

Juoksut suoritetaan yllä mainitussa aikataulussa. Juoksun jälkeen jaetaan pieni osallistujakassi, jossa mukana mitali. Maalin läheisyydessä on huoltopisteitä, joissa on tarjolla juotavaa

Tulokset päivittyvät nettiin mahdollisimman nopeasti juoksun jälkeen.

Lasten Rantatonnin tulokset löydät täältä - linkki avataan kilpailuviikon lopulla.

TERVETULOA LIIKKUMAAN LAPSEN KANSSA!