ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Ilmoittautuminen 2022

Ilmoittautumishinta sisältää ajanoton (EI Ranta-5), kansainvälisen tason UltimateLIVE-tulospalvelun, GPS-seurannan (EI Ranta-5), osallistujamitalin (ei Ranta-10/5), huollon reitillä ja maalissa, jänispalvelun, varustesäilytyksen ja tulostettavan diplomin. Lasten Rantatonnin hinnat ja osallistujapaketin sisältö esitelty omilla sivuilla!

1.3. 2021 alkaen tapahtumapaita ei sisälly ilmoittautumishintaan vaan voit tilata paidan erikseen (15eur) tai ostaa paikan päältä (20eur, rajattu määrä) !

Ilmoittautuminen on auki aina tapahtuman loppuun asti ja toivomme kaikkien ilmoittautuvan ilmoittautumisjärjestelmän kautta!

Ryhmäalennus: Vähintään 10 hlö ryhmille 10% alennus (ei laskutusasiakkaille). Ryhmä-/joukkueilmoittautuminen tehdään kohdassa "Lisää yritys/yhteisö". 

Lue hyvin etukäteen Ohjeet ryhmä-/joukkueilmoittautumiseen.

Maratonin maksimisuoritusaika on kuusi tuntia, puolimaratonin neljä tuntia.

ILMOITTAUTUMISHINNAT voimassa  15.10.2022 asti:

Rantamaraton 35 eurRantapuolikas 35 eur
Rantakymppi   25 eurRantavitonen   25 eur

Lasten Rantatonni - 15eur, lisätiedot täältä.

Maksutavat

Maksutapoina ilmoittautumispalvelussa ovat verkkopankkimaksu, luottokortti, eSportti, Smartum, Edenred ja Eazybreak -liikuntapalvelut ja yrityslaskutus (ryhmäilmoittautuminen). 

HUOM: Lue ohjeet liikuntaedulla maksamiseen ennenkuin teet ilmoittautumisen!

Ilmoittautumistietojen tarkistus

Kaikkien ilmoittautuneiden tiedot löytyvät Osallistujat sivulla. Huomaa kuitenkin, että nimesi päivittyy sivuille vasta kun maksu on kirjaantunut meille - varsinkin liikuntaetumaksuissa voi olla pidempikin viive. Samoin joukkueilmoittautumiset näkyvät vasta laskun maksamisen jälkeen.