ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN

Ilmoittautuminen 2020

Ilmoittautumishinta sisältää ajanoton, kansainvälisen tason UltimateLIVE-tulospalvelun, GPS-seurannan, juoksupaidan, osallistujamitalin (ei 10km/5km), huollon reitillä ja maalissa, jänispalvelun ( ei vuonna 2020), varustesäilytyksen ja tulostettavan diplomin. Lasten Rantatonnin hinnat ja osallistujapaketin sisältö esitelty omilla sivuilla!

Ilmoittautuminen on auki aina tapahtuman loppuun asti ja toivomme kaikkien ilmoittautuvan ilmoittautumisjärjestelmän kautta, emme mm. käsittele käteistä ollenkaan kisakansliassa tapahtumapäivinä!!

HUOM! Vitosella voit valita matkan joko ajanotolla tai ei ajanottoa.

Ryhmäalennus: Vähintään 10 hlö ryhmille 10% alennus (ei laskutusasiakkaille). Ryhmä-/joukkueilmoittautuminen tehdään kohdassa "Lisää yritys/yhteisö". 

Lue hyvin etukäteen Ohjeet ryhmä-/joukkueilmoittautumiseen.

Maratonin maksimisuoritusaika on kuusi tuntia, puolimaratonin neljä tuntia.

ILMOITTAUTUMISHINNAT voimassa toistaiseksi 1.9. alkaen:

Rantamaraton 70 eurRantapuolikas 65 eur
Rantakymppi   45 eurRantavitonen   35/30 eur

Lasten Rantatonni - 15eur, lisätiedot täältä.

Maksutavat

Maksutapoina ilmoittautumispalvelussa ovat verkkopankkimaksu, luottokortti, eSportti, Smartum, Edenred ja Eazybreak -liikuntapalvelut ja yrityslaskutus (ryhmäilmoittautuminen). 

HUOM: Lue ohjeet liikuntaedulla maksamiseen ennenkuin teet ilmoittautumisen!

Ilmoittautumistietojen tarkistus

Kaikkien ilmoittautuneiden tiedot löytyvät Osallistujat sivulla. Huomaa kuitenkin, että nimesi päivittyy sivuille vasta kun maksu on kirjaantunut meille - varsinkin liikuntaetumaksuissa voi olla pidempikin viive. Samoin joukkueilmoittautumiset näkyvät vasta laskun maksamisen jälkeen.