Maalissa

VUODEN 2021 OHJEET PÄIVITETÄÄN LÄHEMPÄNÄ TAPAHTUMAA!!

Maali on Otaniemen urheilukentällä.

Puolimaratonin ja Maratonin juoksijat saavat maalissa mitalin, joka on valmiina osallistujapussissa. Maaliintulon jälkeen siirry reippaasti maalihuollon alueelle, jossa on tarjolla on vettä ja urheilujuomaa. Suolakurkkua tai banaaneja ei ole poikkeusjärjestelyiden takia tarjolla! 

Huomio maaliintullessakin turvaetäisyydet toisiin juoksijoihin tai toimitsijoihin! 

Kympin ja Vitosen maalissa on tarjoilla vettä ja urheilujuomaa.

Siirrythän maaliin tultuasi ripeästi nauttimaan tarjoiluista maalialueen ulkopuolelle, esim. nurmikentälle. Juomatäydennystä on tarjolla maalialueen poistumispäässä. Näin vältetään maalihuollon ruuhakautuminen.

Maalialueelle pääsevät vain juoksijat ja toimitsijat. Kannustusjoukot voivat kannustaa maaliin tulijoille kentälle tulossa ja katsomossa.

Tuloksesi näkyvät maaliintulosi jälkeen Ultimate Sport Servicen tulospalvelusivuilla. Omaa tulostaan voi myös kysyä kanslian tulospalvelupisteestä tai tarkastaa tapahtuma-alueella olevista automaateista. 

Palkintojen jaot 

Kaikki maratonille ja puolimaratonille osallistuvat saavat Rantamaraton-mitalin maaliin tullessaan (tänä vuonna pakattuna valmiiksi osallistujapussiin). Jokaisessa sarjassa (maraton ja puolimaraton), myös ikäsarjoissa, kolmelle parhaalle jaetaan palkinnot. Ne jaetaan heti maaliintulon jälkeen. Tänä vuonna palkinnot tulee noutaa omatoimisesti Otaniemen urheilukentän kenttärakennuksen luona olevasta palkintojen jakopisteestä.

Jos et löydä omaa tulostasi, ota heti kisapaikalla yhteys kisatoimistoon tai tapahtuman jälkeen info@rantamaraton.fi