Maalissa

Maali on Otaniemen urheilukentällä.

Puolimaratonin ja Maratonin juoksijat saavat maalissa mitalin. Mitalin ojentamisen jälkeen on maalihuollon vuoro. Tarjolla on vettä ja urheilujuomaa sekä palauttavaa syötävää ja juotavaa. 

Kympin ja Vitosen maalissa on tarjoilla vettä ja urheilujuomaa sekä palauttavaa syötävää ja juotavaa.

Siirrythän maaliin tultuasi ripeästi nauttimaan tarjoiluista maalialueen ulkopuolelle, esim. nurmikentälle. Juomatäydennystä on tarjolla maalialueen poistumispäässä. Näin vältetään maalihuollon ruuhakautuminen.

Maalialueelle pääsevät vain juoksijat ja toimitsijat. Kannustusjoukot voivat kannustaa maaliin tulijoille kentälle tulossa ja katsomossa.

Tuloksesi näkyvät maaliintulosi jälkeen Ultimate Sport Servicen tulospalvelusivuilla. Omaa tulostaan voi myös kysyä kanslian tulospalvelupisteestä tai tarkastaa tapahtuma-alueella olevista automaateista. 

Palkintojen jaot 

Kaikki maratonille ja puolimaratonille osallistuvat saavat Rantamaraton-mitalin maaliin tullessaan. Jokaisessa sarjassa, myös ikäsarjoissa, kolmelle parhaalle jaetaan palkinnot. Ne jaetaan heti maaliintulon jälkeen. Erillinen palkintojenjakoaikataulu julkaistaan kisaviikolla.

Jos et löydä omaa tulostasi, ota heti kisapaikalla yhteys kisatoimistoon tai tapahtuman jälkeen info@rantamaraton.fi