Kisatoimisto ja juoksunumeron nouto

Kisatoimisto

Juoksunumeron voit noutaa Kisatoimistosta perjantaina tai lauantaina. Noudathan juoksunumerosi hyvissä ajoin, mielellään jo perjantaina. Juoksunumero tulee noutaa viimeistään 1 tunti ennen starttiasi.

Kisatoimisto sijaitsee Otaniemen urheilukentän vieressä Otahallin sisällä (Otaranta 6). 

2023 KISATOIMISTON AUKIOLOAJAT

Perjantai 15.9.2023, klo 12-20  

Lauantai 16.9.2023, klo 8-18

Kisatoimistosta saat juoksunumeron ja hakaneulat. Ajanottosiru on kiinni juoksunumerossa. Numerossa on myös irrotettava varusesäilytyslipuke, joka kiinnitetään varustesäilytykseen jätettävään kassiin. Tarvitset lipukkeen, jos jätät varusteesi valvottuun tavarasäilytykseen juoksun ajaksi. 


Juoksunumeron nouto

Numeron saat näyttämällä sinulle lähetettyä QR-koodia - koodi lähtetään sinulle tapahtumaviikolla keskiviikkona-torstaina. Saat sen tekstiviestinä sekä sähköpostitse lähetetyssä osallistujainfossa, joten tarkkaile sähköpostiasi, myös roskapostia. 

Numeron ja/tai paidan voi noutaa QR-koodilla myös toinen henkilö. 

Ryhmien tulee ilmoittaa etukäteen vähintään kolme päivää ennen tapahtumaa, mikäli ryhmä toivoo numeroidensa olevan valmiiksi tulostettuina keskitettyä noutoa varten. 


Tapahtumapaita

Jos olet tilannut paidan, niin saat sen samalla kun noudat numerosi. 

Jos nimesi näkyy osallistujaluettelossa, ilmoittautumisesi on kunnossa. Maksamattomat ilmoittautumiset eivät näy osallistujaluettelossa. Huom! Mikäli ilmoittaudut lähellä tapahtumaa ja maksat liikuntaedulla, varauduthan näyttämään kuitin liikuntaetumaksusta kisatoimistossa.