RYHMÄ- JA JOUKKUEILMOITTAUTUMISET

Tule mukaan Espoo Rantamaratonille kaveriporukalla, seurasi joukkueella tai työpaikkasi ryhmällä. Yritykset/yksityishenkilöt voivat ilmoittaa oman ryhmän Rantamaratonin kaikille matkoille.

Ryhmä- ja joukkueilmoittautumisissa maksutapana on vain lasku.

Yleiset ohjeet

Ryhmän/yrityksen yhteyshenkilö lisää ilmoittautumisjärjestelmän etusivulta joukkueen tiedot ilmoittautumisjärjestelmään kohdasta "Ryhmäilmoittautuminen" - > "Lisää yritys/yhteisö".⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Yhteyshenkilö ilmoittaa itsensä joukkueenjohtajana sekä määrittää ryhmän yleisen käyttäjätunnuksen että oman ja joukkueen salasanat, joilla pääsee hallinnoimaan joukkueen ilmoittautumistietoja.

Joukkueenjohtaja voi lisätä itse kaikki juoksijat joukkueeseen tai juoksijat voivat itse tehdä omat ilmoittautumisensa kirjautumalla joukkueen käyttäjätunnuksilla joukkueen jäseneksi.

Joukkueen kaikki osallistumismaksut lisätään samalle laskulle. Osallistumismaksu määräytyy aina voimassaolevan hintaportaan mukaisesti - laskulla voi siis olla useamman hintaportaan hintoja samalla matkalla.

 Joukkueenjohtaja pääsee tarkastamaan laskun tilanteen ja vastaa sen muodostamisesta maksua varten haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen joukkueeseen tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Espoo Rantamaratonille on tehty sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.

Joukkueen/ryhmän lisääminen - toimi näin:

1. Lisää ryhmä/joukkue Espoo Rantamaratonin ilmoittautumisjärjestelmään kohdassa Ryhmäilmoittautuminen - linkki.

2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä juoksijoiden, että joukkueen johtajan tunnukset

3. Jaa joukkueesi käyttäjätunnus ja osallistujan salasana ryhmäsi osallistujille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle - linkki⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla

5. Voit itse muodostaa joukkueesi laskun suoraan järjestelmästä. Maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, maksuaikaa on 14 pvä laskun muodostamisesta. Lasku on oltava maksettu ennen tapahtumaa, maksamaton lasku voi aiheuttaa osallistumisten peruuntumisen!

Ilmoittautumisjärjestelmämme ei tällä hetkellä tuota sähköistä laskua automaattisesti, mutta voimme pyydettäessä lähettää laskun sähköpostitse PDF-muodossa.