Huolto reitillä

VUODEN 2022 OHJEET PÄIVITETÄÄN KESÄN 2022 AIKANA!

Maraton- ja puolimaratonreitin varrella on 4-5 km välein huoltopisteitä. Pisteiden sijainnit on nähtävissä reittikartalla, mutta pienet muutokset ovat mahdollisia.  

Huoltopisteet on merkitty reittikarttaan pisaralla.

Maraton: 9 huoltopistettä sekä huolto maalissa. Tarkat km-kohdat päivitetään tapahtumaviikolla.

Poikkeustilanteen vuoksi tarjotaan reitillä vain vettä ja urheilujuomaa - EI suolakurkkua ja banaania

Puolimaraton: Neljä huoltopistettä (samat neljä ensimmäistä kuin maratonilla) sekä maalihuolto.

Kymppi: yksi huoltopiste n. 6 km kohdalla sekä maalihuolto.

Jokaisella pisteellä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Espoon Rantamaratonin virallisena kisajuomana reitin varrella ja maalissa on Maxim Sports Drink. Jotta kehosi tottuu juoksun aikana tarjottavaan juomaan, kannattaa sitä testata treenin yhteydessä jo hyvissä ajoin ennen itse juoksua. Lue lisää Maxim Sports Drink urheilujuomajauheesta osoitteessa http://www.maximsports.fi/tuote/sports-drink-urheilujuomajauhe-fresh-orange/

Maalissa on tarjolla runsaasti palauttavaa juotavaa ja osallistujapussi. Suolakurkkua ja banaania ei poikkeustilanteen takia tarjoilla.

Omat juomat

Juoksijat voivat tuoda omia juomia tai muita eväitä kansliassa oleviin huoltopisteiden laatikoihin. Juomien on oltava laatikoissa maraton ja puolimaraton klo 10.00 mennessä. Kympin reitille ei toimiteta omia juomia järjestäjän puolesta. Omat juomat ovat juomapisteellä viimeisessä pöydässä juoksusuunnasta katsottuna.

WC:t reitillä

Kaikissa huoltopisteissä on WC.

Ensiapu reitillä

Huoltopisteillä on ensiapuvalmius. Siihen kuuluu myös pienempien vaivojen hoitoon sopivia tuotteita eli esimerkiksi laastaria tai vaseliinia.

Jokainen reittitoimitsija auttaa ensiapua tarvitsevaa. Mikäli selviät huoltopisteelle, on siellä paras valmius hoitaa, mutta jos matkanteko katkeaa äkillisesti, kuka tahansa toimitsija auttaa.

Jos juoksijana huomaat jonkun jääneen matkalle autiolle reitinpätkälle, ilmoita siitä lähimmälle toimitsijalle.

Mikäli sinulla on jatkuvaa lääkitystä vaativia sairauksia (esim. diabetes), toivomme sinun merkitsevän asian numerolappusi kääntöpuolelle lähiomaisen yhteystietojen kanssa. Silloin lääkintähenkilökunnalla on hätätilanteessa selvempi kuva tarvitsemastasi avusta.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut syystä tai toisesta keskeyttämään, toivomme sinun mahdollisuuksien mukaan pyrkivän lähimmälle huoltopisteelle. Huoltopisteiltä kulkee sukkulabussi tapahtumakeskukseen. Mikäli et pääse huoltopisteelle asti, pyydä apua lähimmältä toimitsijalta.

Jos keskeytät ja poistut reitiltä omin neuvoin, ilmoitathan keskeytyksestä lähimmälle huoltopisteelle, tapahtumakeskuksen kansliaan tai numeroon 050-3564970.