Huolto reitillä

Maraton- ja puolimaratonreitin varrella on 4-5 km välein huoltopisteitä. Pisteiden sijainnit on alla olevassa reittikartassa. 

Reittikartta.

Huoltopisteillä tarjoillaan vettä ja urheilujuomaa, maratonilla ja puolikkaalla myös suolakurkkua ja banaania.

Maraton: 10 huoltopistettä sekä maalihuolto. Noin km-kohdat ovat 4,8 km, 8,3 km, 11,2 km, 14,4 km, 17,5 km, 20,6 km, 25, 7km, 28,3 km, 29,1 km, 34,2 km ja 37,2 km.

Puolimaraton: Viisi huoltopistettä sekä maalihuolto. Noin km-kohdat ovat 4,8 km, 8,3 km,10,4 km, 13,3 km ja 17 km.

Kymppi: Yksi huoltopiste n. 5 km kohdalla sekä maalihuolto. Pisteellä on tarjolla vettä ja urheilujuomaa.

Espoon Rantamaratonin virallisena kisajuomana reitin varrella ja maalissa on Leader Performance (maku sitruuna). 

Maalissa on tarjolla palauttavaa juotavaa ja pientä purtavaa.

Omat juomat

Maratonin ja puolimaratonin juoksijat voivat tuoda omia juomia kisatoimistossa oleviin huoltopisteiden laatikoihin. Juomien on oltava laatikoissa klo 10 mennessä. Kympin ja vitosen reiteille ei toimiteta omia juomia järjestäjän puolesta. Omat juomat ovat juomapisteellä viimeisessä pöydässä juoksusuunnasta katsottuna.

Ensiapu reitillä

Huoltopisteillä on ensiapuvalmius. Siihen kuuluu myös pienempien vaivojen hoitoon sopivia tuotteita eli esimerkiksi laastaria tai vaseliinia.

Jokainen reittitoimitsija auttaa ensiapua tarvitsevaa. Hakeudu kuitenkin ensisijaisesti huoltopisteelle.

Jos juoksijana huomaat jonkun tarvitsevan apua, ilmoita siitä lähimmälle toimitsijalle.

Mikäli sinulla on jatkuvaa lääkitystä vaativia sairauksia, kirjoita se numerolappusi kääntöpuolelle lähiomaisen yhteystietojen kanssa. 

Keskeyttäminen

Mikäli joudut keskeyttämään, hakeudu lähimmälle huoltopisteelle. Huoltopisteiltä saat kuljetuksen tapahtumakeskukseen. Mikäli et pääse huoltopisteelle asti, pyydä apua lähimmältä toimitsijalta.

Jos keskeytät ja poistut reitiltä omin neuvoin, ilmoitathan keskeytyksestä lähimmälle huoltopisteelle, tapahtumakeskuksen kansliaan tai numeroon 0400-890760 (puhelin käytössä vain tapahtumapäivänä)