MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Espoo Rantamaratonin osallistumismaksun voit maksaa ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred -liikuntaetupalveluissa.

Sähköiset, verkko- tai mobiilimaksutavat:  Eazybreak, ePassi, SmartumPay, Edenred - maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi palvelussa Espoo Rantamaraton ja tee maksu palvelun ohjeilla).

Liikuntaetu kortilla: Kaikista korttimaksusta tulee sopia etukäteen ennen ilmoittautumista sähköpostitse info@rantamaraton.fi.

Liikuntaetusetelit: Smartum ja Edenred – seteleiden toimitus alla olevien ohjeiden mukaan kohdassa "Maksa".

Jos haluat maksaa hyväksytyillä liikuntaeduilla, niin toimi näin:

1. Ilmoittaudu

Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme (linkki). Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja hyväksy summa, jonka aioit maksaa käyttäen omaa liikuntaetutuotettasi.

Muista tarkistaa etukäteen, että sinulla on liikuntaetupalvelussasi sopiva määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. 

--------------------------------------------------------------------

Voit maksaa myös osan maksusta liikuntaedulla: Mikäli saldosi/setelisi ei riitä koko ilmoittautumismaksun suorittamiseen (tai sinun täytyy maksaa peruutusturva eri maksutavalla), toimi seuraavasti: Ilmoittautumisjärjestelmässä Maksaminen kohdassa voit muuttaa liikuntaedulla maksettavan summan vastaamaan käytettävissä olevaa saldoasi, klikkaa ”Hyväksy” ja sitten maksa loppusaldo luottokortilla tai verkkopankissa.

--------------------------------------------------------------------

Huomaathan myös, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa varsinaisen osallistumismaksun eikä liikuntaetua voi myöskään käyttää muiden alennuskoodien, esim Juoksijakortin yhteydessä. PAITAA TAI PERUUTUSTURVAA ei myös voi maksaa liikuntaedulla, vaan sen osuus täytyy maksaa pankki-/luottokortilla (kts yllä ohjeet osasuorituksesta).

Muista viedä ilmoittautuminen järjestelemässä loppuun asti. Järjestelmästä tulee sähköpostiisi automaattiviesti alennuskoodin (tarkoittaa liikuntaetumaksun) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan.

2. Maksa

Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa - etsi omassa palvelussasi Espoo Rantamaraton ja maksa summa.

Jos käytät seteleitä, lähettää ne toimistoomme –Esbo IF / Espoo Rantamaraton, PL 74, 02771 Espoo, muista laittaa mukaan omat ilmoittautumistietosi.  

Verkko- tai mobiilipalvelussa tehdystä maksusta tulee meille automaattisesti kuitti suoritetusta maksusta, joten sinun ei tarvitse lähettää maksukuittia meille erikseen. 

Huomaa että ilmoittautumisesi on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta - rekisteröinnissä voi olla muutaman päivän viive.