MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Espoo Rantamaratonin osallistumismaksun voit maksaa ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred -liikuntaetupalveluissa.

Sähköiset, verkko- tai mobiilimaksutavat:  Eazybreak, ePassi, SmartumPay, Edenred - maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi palvelussa Espoo Rantamaraton ja tee maksu palvelun ohjeilla).

Liikuntaetu kortilla: Kaikista korttimaksusta tulee sopia etukäteen ennen ilmoittautumista sähköpostitse info@rantamaraton.fi.

Liikuntaetusetelit: Smartum ja Edenred – seteleiden toimitus alla olevien ohjeiden mukaan kohdassa "Maksa".

Jos haluat maksaa hyväksytyillä liikuntaeduilla, niin toimi näin:

1. Ilmoittaudu

Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme (linkki). Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja hyväksy summa, jonka aioit maksaa käyttäen omaa liikuntaetutuotettasi.

Muista tarkistaa etukäteen, että sinulla on liikuntaetupalvelussasi sopiva määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. 

--------------------------------------------------------------------

Voit maksaa myös osan maksusta liikuntaedulla: Mikäli saldosi/setelisi ei riitä koko ilmoittautumismaksun suorittamiseen (tai sinun täytyy maksaa peruutusturva eri maksutavalla), toimi seuraavasti: Ilmoittautumisjärjestelmässä Maksaminen kohdassa voit muuttaa liikuntaedulla maksettavan summan vastaamaan käytettävissä olevaa saldoasi, klikkaa ”Hyväksy” ja sitten maksa loppusaldo luottokortilla tai verkkopankissa.

--------------------------------------------------------------------

Huomaathan myös, että liikuntaedulla voit maksaa vain  ilmoittautumismaksun - EI MITÄÄN LISÄTUOTTEITA esim. paitaa tai peruutusturvaa.

HUOM HUOM: Muista aina viedä ilmoittautuminen järjestelemässä loppuun asti. Järjestelmästä tulee sähköpostiisi automaattiviesti alennuskoodin (tarkoittaa liikuntaetumaksun) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan - ei vaadi toimenpiteitä sinun osalta.

2. Maksa liikuntaetu

Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa - etsi omassa palvelussasi Espoo Rantamaraton (huomaa kirjoitustapa) ja maksa summa.

Jos käytät seteleitä, lähettää ne toimistoomme –Suomen Urheiluliitto/Espoo Rantamaraton, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa. Lisätietoja: maraton@sul.fi tai puh 044 3350 457

Verkko- tai mobiilipalvelussa tehdystä maksusta tulee meille automaattisesti kuitti suoritetusta maksusta, joten sinun ei tarvitse lähettää maksukuittia meille erikseen. 

Huomaa että ilmoittautumisesi on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta - rekisteröinnissä voi olla muutaman päivän viive.