MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Espoo Rantamaratonin osallistumismaksun voit maksaa ePassi (Eazybreak), Smartum  ja Edenred -liikuntaeduilla.

Tee aina ensin ilmoittautuminen meidän järjestelmässä ja sitten vasta käy omassa liikuntaetupalvelussa maksamassa (pl ePassi, josta omat ohjeet alla)

Sähköiset, verkko- tai mobiilimaksutavat

SmartumPay, Edenred - maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi palvelussa Espoo Rantamaraton ja tee maksu palvelun ohjeilla) - OHJEET, klikkaa linkkiä yllä.

ePassi (Eazybreak)  - valitse ilmoittautumisjärjestelmässä maksutavaksi Epassi Online ja sinut ohjataan suoraan ePassi palveluun jossa suoritat maksun.

-----------------------------------------------

Jos haluat maksaa liikuntaeduilla, toimi näin:

1. Ilmoittaudu

Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme. Maksusivulla valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja syötä summa, jonka aioit maksaa liikuntaedulla - muista ettei mm T-paitaa ja vakuutusta voi maksaa liikuntaedulla vaan ne maksetaan lopuksi ilmoittautumisjärjestelmässä pankki-/luottokortilla.

Muista aina viedä ilmoittautuminen loppuun asti, jotta saat vahvistuksen ilmoittautumisesta omaan sähköpostiisi.

HUOM! Maksaessasi ePassilla: ePassi-liikuntaetumaksu on oma maksuvaihtoehtonsa (EPassi Online), jonka valinta ohjaa sinut suoraan ePassin järjestelmään, jossa suoritat maksun (ei enää erikseen maksua ePassi-sovelluksessa).

Muista tarkistaa etukäteen, että sinulla on liikuntaetupalvelussasi riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. 

--------------------------------------------------------------------

Voit maksaa myös osan maksusta liikuntaedulla: Mikäli saldosi/setelisi ei riitä koko ilmoittautumismaksun suorittamiseen (tai sinun täytyy maksaa peruutusturva eri maksutavalla), toimi seuraavasti: Ilmoittautumisjärjestelmässä maksusivulla voit muuttaa liikuntaedulla maksettavan summan vastaamaan käytettävissä olevaa saldoasi, klikkaa ”Hyväksy” ja maksa  sen jälkeen loppusaldo luottokortilla tai verkkopankissa.

--------------------------------------------------------------------

Huomaathan myös, että liikuntaedulla voit maksaa vain  ilmoittautumismaksun - ei siis lisäpalveluita kuten T-paitaa tai peruutusturvaa.

Muista aina viedä ilmoittautuminen järjestelemässä loppuun asti. Järjestelmästä tulee sähköpostiisi automaattiviesti alennuskoodin (=liikuntaetumaksun) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan - ei vaadi toimenpiteitä sinun osalta.

2. Maksa liikuntaetu

Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun  (kts yllä ohje ePassin osalta) maksamaan ilmoittautumisesi summa - etsi palvelusta Espoo Rantamaraton (huomaa kirjoitustapa) ja maksa summa.

Jos käytät seteleitä, lähetä ne osoitteeseen –Suomen Urheiluliitto/Espoo Rantamaraton, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä matkaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa. Lisätietoja: maraton@sul.fi.

Verkko- tai mobiilipalvelussa tehdystä maksusta tulee automaattisesti kuitti suoritetusta maksusta, joten sinun ei tarvitse lähettää maksukuittia erikseen. 

Muut maksutavat

Liikuntaetukortilla: Kaikista korttimaksusta tulee sopia etukäteen ennen ilmoittautumista sähköpostitse info@rantamaraton.fi.

Liikuntaetusetelit: Smartum ja Edenred – seteleiden toimitus alla olevien ohjeiden mukaan kohdassa "Maksa".

Huomaa, että ilmoittautumisesi on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta - rekisteröinnissä voi olla muutaman päivän viive.