MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Espoo Rantamaratonin osallistumismaksun voit maksaa ePassi, Smartum, Eazybreak ja Edenred -liikuntaetupalveluissa.

Sähköiset, verkko- tai mobiilimaksutavat:  Eazybreak, ePassi, SmartumPay, Edenred - maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi palvelussa Espoo Rantamaraton ja tee maksu palvelun ohjeilla).

Liikuntaetu kortilla: Kaikista korttimaksusta tulee sopia etukäteen ennen ilmoittautumista sähköpostitse info@rantamaraton.fi.

Liikuntaetusetelit: Smartum ja Edenred – seteleiden toimitus alla olevien ohjeiden mukaan kohdassa "Maksa".

Jos haluat maksaa hyväksytyillä liikuntaeduilla, niin toimi näin:

1. Ilmoittaudu

Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme (linkki). Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja hyväksy summa, jonka aioit maksaa käyttäen omaa liikuntaetutuotettasi.

HUOM: ePassi Liikuntaetumaksu on oma maksuvaihtoehto, ja tämän valinta ohjaa sinut suoraan ePassin järjestelmään, jossa suoritat maksun (ei enää erikseen maksua ePassi-sovelluksessa).

Muista tarkistaa etukäteen, että sinulla on liikuntaetupalvelussasi sopiva määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. 

--------------------------------------------------------------------

Voit maksaa myös osan maksusta liikuntaedulla: Mikäli saldosi/setelisi ei riitä koko ilmoittautumismaksun suorittamiseen (tai sinun täytyy maksaa peruutusturva eri maksutavalla), toimi seuraavasti: Ilmoittautumisjärjestelmässä Maksaminen kohdassa voit muuttaa liikuntaedulla maksettavan summan vastaamaan käytettävissä olevaa saldoasi, klikkaa ”Hyväksy” ja sitten maksa loppusaldo luottokortilla tai verkkopankissa.

--------------------------------------------------------------------

Huomaathan myös, että liikuntaedulla voit maksaa vain  ilmoittautumismaksun - EI MITÄÄN LISÄTUOTTEITA esim. paitaa tai peruutusturvaa.

HUOM HUOM: Muista aina viedä ilmoittautuminen järjestelemässä loppuun asti. Järjestelmästä tulee sähköpostiisi automaattiviesti alennuskoodin (tarkoittaa liikuntaetumaksun) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan - ei vaadi toimenpiteitä sinun osalta.

2. Maksa liikuntaetu

Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun  (kts yllä ohje ePassin osalta) maksamaan ilmoittautumisesi summa - etsi omassa palvelussasi Espoo Rantamaraton (huomaa kirjoitustapa) ja maksa summa.

Jos käytät seteleitä, lähettää ne toimistoomme –Suomen Urheiluliitto/Espoo Rantamaraton, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa. Lisätietoja: maraton@sul.fi tai puh 044 3350 457

Verkko- tai mobiilipalvelussa tehdystä maksusta tulee meille automaattisesti kuitti suoritetusta maksusta, joten sinun ei tarvitse lähettää maksukuittia meille erikseen. 

Huomaa että ilmoittautumisesi on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta - rekisteröinnissä voi olla muutaman päivän viive.