Juoksulähettiläät

Tervetuloa tutustumaan Rantamaratonin juoksulähettiläisiin ja seuraamaan heidän matkaansa kohti 21.9.2024 Espoo Rantamaratonia! #espoorantamaraton

Muista seurata myös meidän sosiaalisen median kanavia - Facebookissa Espoo Rantamaraton ja Instagramissa @espoorantamaraton sekä merkitse omia treenejäsi hastagilla #espoorantamaraton, #rantamaraton ja #espooliikkuu

 

Anna Roni

Olen 38v juokseva fysioterapeutti Helsingistä. Olen tavoitteellinen kuntojuoksija. Keväällä päätavoitteeni on parantaa 10km ja puolimaratonin henkilökohtaisia aikoja. Kesällä treenit jatkuu kohti alkusyksyn elämäni ensimmäistä maratonia. 

Fysioterapeuttina minulla on ammatillinen kiinnostus juoksuun ja ihmisen liikkeeseen. Haluan kannustaa ja auttaa ihmisiä liikkumaan/juoksemaan huomioiden tuki-ja liiikuntaelimistön haasteet. 

Tänä vuonna Espoo Rantamaraton on minulle leppoinen palauttelujuoksu hyvällä mielellä ja ihanan merellisestä tunnelmasta nauttien. Näillä näkymin matkana 5 tai 10km kanssajuoksijoita tsempaten. 

Nähdään Espoo Rantamaratonilla!

❤️:llä Anna @fysioanna_

 

 

Heljä Muinonen

Heipä hei! 👋🏻 Olen Heljä, kolmekymppinen helsinkiläinen juoksuun hurahtanut arjen sankari. Juoksutapahtumissa on tullut käytyä jo lähes kymmenen vuotta, ja viime vuosina olen taivaltanut myös viisi maratonia. Vauhti ei aina päätä huimaa, mutta itseni ylittäminen on pitkissä matkoissa se, mikä eniten viehättää.

Juoksun lisäksi lähellä sydäntäni on hevoset ja ratsastus, kuntosali sekä kirjoittaminen. Lepopäivinä löydyn usein kotisohvalta mieheni ja kissani kanssa.

Espoon rantamaratonin lähettiläänä toivon voivani välittää ja jakaa niitä suuria tunteita, joita juoksu tuo elämääni: etupäässä iloa, onnistumista ja hyvää oloa! On ilo ja kunnia olla tässä joukossa mukana! 🤗

t. Heljä @heljankari

 

Henrik Maunula

Olen Henrik 39v, juoksuun n. 5 vuotta sitten hurahtanut kaveri. Työ kun on perus toimistotyötä niin juoksu toimii mielestäni loistavana vastapainona sille. Viime vuonna aloitin myös maantie/gravel pyöräilyn. Tärkeänä harrastuksena toimii lisäksi golf jota on tullut pelattua vuodesta -96 alkaen. Luonteeltani olen hyvin positiivinen ja mukava hauskuuttaja.

Upeaa saada olla mukana ERM lähettiläänä ja kannustankin kaikkia lähtemään mukaan upeaan tapahtumaan itselle sopivaan matkaan!

-Henkka @juoksuhulluko

 

 

Kerttu Kirsmae

Hei, olen Kerttu - intohimoinen harrastejuoksija, joka nauttii juoksemisesta erityisesti luonnon helmassa. Juoksu on minulle enemmänkin tapa rentoutua ja välillä haastaa itseäni. Tavoitteena olisi juosta syksyllä ensimmäinen puolimaraton ja olette erittäin tervetulleita seuraamaan mun matkaa Rantapuolikalle. Osallistuminen Espoon Rantamaratonin matkoilla ei edellytä vankkaa urheilutaustaa, voi vaan nauttia kannustavasta ilmapiiristä, ihailla maisemia ja samalla kokeilla halutessaan myös omia rajoja:)

T, Kerttu  @kerttu.moves

Miku Boström

Säännölliseen juoksuharrastukseen ajauduin muutama vuosi sitten, ja tämän jälkeen juoksu on ollut suorastaan elämäntapa. Tavoitteellisuuden tuoman kehityksen lisäksi juoksussa minulle tärkeää on sosiaalisuus. Juoksuharrastus on tuonut minulle paljon valtavasti iloa ja uusia kokemuksia!  Olen osallistunut erilaisiin juoksutapahtumiin 10 kilometrin ja puolimaratonin matkoilla. Tavoitteenani on juosta ensimmäinen maraton vuoden 2024 aikana.  

t. Miku  @bostrom_miku