Tapahtuman turvaohjeet

8.9.2020

Suomen koronatilanne on yleisesti ottaen niin hyvä, ettei esteitä tapahtuman järjestämiselle ole. Haluamme kuitenkin varmistaa, että jokainen osallistuja voi vierailla tapahtumassamme turvallisin mielin ja siihen tarvitsemme kaikkien teidän apuanne. Kyseessä on yhteinen tavoitteemme, jossa jokaisen on kannettava oma vastuunsa. Siksi toivomme, että jokainen paikalle saapuva osallistuja on valmis noudattamaan seuraavaa ohjeistusta:


1. Mikäli olet vieraillut tapahtumaa edeltävän 14 päivän aikana korkean riskin maissa, siirräthän osallistumisesi ensi vuoteen, vaikka sinulla ei olisi oireita. Katso listaus maista THL:n sivuilta.

2. Mikäli sinulla tai läheiselläsi on flunssan oireita, siirräthän osallistumisesi ensi vuoteen.

3. Kunnioita toimitsijoita sekä oman seurueesi ulkopuolisia osallistujia 1–2 metrin turvavälillä. Säilytäthän turvavälin kaikissa tilanteissa – myös lähdössä, juoksureitillä ja maalissa.

4. Yski ja niistä kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Heitä nenäliina heti käytön jälkeen roska-astiaan.

5. Noudata kisakansliassa ja tapahtumassa vieraillessasi erinomaista käsihygieniaa. Alueella tulee olemaan useita käsidesipisteitä.

6. Tuorein THL:n suositus on, että kasvomaskia käytetään joukkoliikenteessä ja tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Suosittelemme lämpimästi käyttämään maskia myös kisakansliassa vieraillessasi!

7. Pyydämme pitämään turvaväliä myös kävellessä maalilinjaston läpi. Näin turvaamme omien toimitsijoidemme, ensiapuhenkilökuntamme sekä osallistujiemme terveyden.

8. Kannustajat pääsevät tervehtimään juoksijoita vasta maalilinjaston jälkeen. Pyydämme, että kannustajat eivät tule juoksijoille varatulle alueelle, jotta voimme välttää alueen ruuhkautumisen.

9. Olemme jakaneet lähdöt useampaan pienempää ryhmään, joten seuraa tarkasti kuulutuksia tapahtuma-alueella. Lähdöt tapahtuvat kuuluttajien ohjeistusten mukaisesti.

10. Lähdöt toteutetaan ns. juoksevina lähtöinä ruuhkien välttämiseksi - voit lähteä oman 5 min lähtöikkunan puitteissa omaan tahtiin.


Tehdään yhdessä meille kaikille turvallinen tapahtuma!