AALTO YLIOPISTON ILMOITTAUTUMISET

HUOM! Aalto yliopiston ilmoittautumiset aukeavat helmi-maaliskuussa 2022!

Aaltokymppi ja Aaltovitonen juostaan LAUANTAINA 17.9.2022

Aalto-10 ja Aalto-5 ovat osa Espoo Rantamaraton-tapahtumaa - ne juostaan Rantakympin ja Rantavitosen yhteydessä. Aalto-5 on rento  juoksutapahtuma kaiken kuntoisille ja vuodesta 2022 alkaen kaikille otetaan aika. 

Aalto-10 ja - 5 ovat Aalto-yliopiston lukuvuoden alkamiseen liittyvä henkilökunnalle, opiskelijoille  ja alumneille tarkoitettu yhteisöllinen tapahtuma. 

ALUSTAVAT LÄHTÖAJAT KATSO TÄÄLTÄ

Osallistuminen 10km ja 5km tapahtumaan on ilmaista Aaltolaisille. Muille matkoille on erikseen ilmoitettavat erikoishinnat.

Ilmoittautumislomakkeessa kysytään opiskelijanumeroa tai työpaikkaa.

Varmistathan, että ilmoittautumisesi menee loppuun saakka! Syötettyäsi omat tietosi päädyt hyväksymissivulle painettuasi JATKA. Paina HYVÄKSY (ilmoittautumistietojen yläpuolella oleva painike), jolloin ilmoittautumisesi rekisteröityy. Saat sen jälkeen vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostitse.
***
Lisätietoja
Aalto-yliopisto Anne Petroff, anne.petroff@aalto.fi

Kaikkien matkojen reitit >> REITTI-INFO

Lisätietoa osallistujille >>  TAPAHTUMAINFO

Rantamaraton ja Rantapuolikas lauantaina 17.9.2022

Rantamaratonille ja -puolikkaalle varataan Aallon työntekijöille ja opiskelijoille  vuosittain kiinteä määrä ilmaispaikkoja - ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vuoden 2022 Ilmaispaikkojen täyttymisen jälkeen Aaltolaiset pääsevät osallistumaan maratonille ja puolimaratonille 40€ kiinteään hintaan, tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen.

Rekisteriseloste - Description of the file

Tunnelmia edellisten vuosien Aalto-tapahtumasta!

2018 maalissa
2017 reitin varrella
2016 maalissa
2015 maaliintuloa
2014 maalissa
2012 Alkujumppaa, kuva: Pentti Aalto
2011 Lähtötunnelmia, kuva: Max Edin