Vielä ehtii pastabuffeeseen mukaan

16.9.2013

Tänä vuonna on mahdollista tankata juoksua varten perjantaina 20.9. Caferinan pastabuffetissa Otahallissa ja/tai käydä juoksun jälkipelejä Radisson Blu Espoon Rantaravintolan pastabuffassa juoksun jälkeen lauantaina 21.9. (Tai kympille tulijat voivat tietysti tulla sinne mukaan muuten vaan).

Perjantaina on pastabuffet Otahallissa Caferinassa. Tarjolla on broileripastaa (tai kasvisversiota) klo 17-20. Buffetin hinta on 8,50€/nuppi. Etukäteen paikan varanneet saavat numeronsa samalla kun tulevat syömään. Mukaan mahtuu 200 nopeinta. Paikalla numeroita jakamassa järjestäjän edustaja, jolta voi myös kysellä asioita reitistä ja juoksusta yleensä. Paikkavaraukset täältä.

Lauantaina juoksun jälkeen Radisson Blu Espoon Rantaravintolassa on Rantamaratonin viralliset jälkipelit. Tarjolla on sillloinkin pastaa (Talon vihersalaattia, kasvissosekeitto tai tomaattinen kanapasta buffetista (tomaattikastiketta, kanaa, mozzarellaa, yrttejä), leipää ja levitettä sekä jäävettä). Rantaravintolan buffan hinta 16e/hlö ja ruokaa on tarjolla nälkäisille juoksijoille klo 17-20. Varaukset viimeistään tiistaina 17.9. osoitteeseen ravintolamyynti@sok.fi. Ilmoittakaa varauksessa, että tulette Rantamaratonin pastabuffettiin Radisson Blu Espooseen.

Radissonissa iltaa voi istua aina puoli kahteen asti, jollei nukkumatti kutsu jo aiemmin. Vaihtoehtona on tietysti varata myös majoitus ja palautua juoksusta rauhassa sunnuntaille asti.

Majoitusvarauksen voi tehdä Radisson Blun verkkosivuilla:

http://www.radissonblu.com/hotel-espoo/

Varauksessa kysyttävä Promotional code: MTON13