Rantakympillä iloinen perhetapahtuma vaikeavammaisten lasten perheille

23.6.2014

Kehitysvammaisten Tukiliiton Malike-toiminta ja Vaikuttava vertaistoiminta -projekti järjestävät yhdessä Espoon Kehitysvammatuki ry:n kanssa iloisen perhetapahtuman Rantakympin yhteydessä 21.9.2014 klo 13.30 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esiin vaikeasti vammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten oikeutta osallistumiseen.

Tapahtumapaikalla on musiikkia ja Flash mob -tempaus, toimintavälineitä, jotka mahdollistavat vaikeavammaisten ihmisten osallistumisen sekä musiikkia, josta vastaa muusikko Kalle Salonen. Osa tapahtumaan osallistuvista perheistä tulee mukaan Rantakympille hyödyntäen Malikkeen toimintavälineitä, osa jää viettämään iltapäivää tapahtumapaikalle piknikin parissa.

Malike on osa Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n toimintaa ja se on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat osallistumiseen toisen ihmisen tukea ja toimintavälineen. Toimintaan voivat osallistua niin lapset, nuoret, kuin aikuisetkin, ilman diagnoosirajoja. Malike järjestää erilaisia kokeilutapahtumia, retkipäiviä, toiminnallisia vertaistuen kursseja ja toimintavälinekoulutusta. Ota yhteyttä Malikkeeseen, jos haluat osallistua Rantakympille toimintavälinettä hyödyntäen.

Lisätietoja: Malike/ Päivi Ojanen, paivi.ojanen@kvtl.fi tai 0207 718 301