Juoksijoille 9.9. mennyt infokirje

10.9.2014

Tervetuloa Espoo Rantamaratonille 2014

Rantamaraton lähestyy ja tapahtumaan on enää vajaa kaksi viikkoa aikaa. Luethan alla olevan infon tapahtumaa koskien.

Osallistujatietojen tarkistaminen ja mahdolliset muutokset

Käythän tarkastamassa tietosi täältä. Mikäli tiedoissa on korjattavaa, ilmoitathan asiasta mahdollisimman pian osoitteeseen info@rantamaraton.fi. Mikäli olet tulossa juoksemaan puolimaratonin etkä ole ilmoittautumisen yhteydessä antanut tavoiteaikaasi niin ilmoita se to 11.9. mennessä osoitteeseen info@rantamaraton.fi, mikäli haluat varmistua itsellesi sopivammasta lähtöryhmästä.

Liikunta- ja virikeseteleillä maksaneiden osallistujatiedot näkyvät listalla vasta kun setelit ovat saapuneet MyNextRuniin.

Osallistujakuoren ja juoksupaidan noutaminen

Osallistujakuoren ja kisapaidan voi noutaa tapahtumakeskuksessa Otahallissa (Otaranta 6) olevasta kansliasta. Kanslia on avoinna:

pe 19.9. klo 14-20, la 20.9. klo 9-19.30, su 21.9. klo 10-17

HUOM! Kuori pitää hakea viimeistään tuntia ennen omaa lähtöä. Tulethan siis ajoissa ja varaathan aikaan ennen lähtöä myös tavaransäilytykseen sekä mahdolliseen WC-jonoon.

Toivomme kympin juoksijoiden ja kickbike-osallistujien välttävän kansliassa käyntiä la klo 11-15.

Osallistujakuoressa on kilpailunumero (ajanottosiru on kiinni kilpailunumerossa), hakaneulat ja lyhyt osallistujatiedote. Kun olet hakenut osallistujakuoresi, voit hakea juoksupaitasi seuraavalta tiskiltä. Juoksupaitapisteen jälkeen on tarjolla yhteistyökumppaneiden toimittamia tuotenäytteitä.

Osallistujakuoresi saat kertomalla oman nimesi. Lähtölupaa tai ilmoittautumisvahvistusta ei tarvitse ottaa mukaan. Mahdollisessa pulmatilanteessa, varaudu osoittamaan henkilöllisyytesi (ajokortilla, henkilökortilla tms.).Useamman henkilön osallistujakuoret voi hakea samalla kertaa. Silloin tulee täyttää kuortennoutolomake. Lomakkeen löydät täältä. Mikäli haet ison ryhmän kuoret kerralla, toivomme sinun ottavan yhteyttä etukäteen info@rantamaraton.fi.

Lisää ohjeita juoksijoille

Juoksuun liittyviä käytännön asioita voi käydä katsomassa ohjesivuilta, jotka päivittyvät kaiken aikaa.

Pasta-ateria Radisson Blu-hotellissa

Otaniemen kentän viereinen Radisson Blun Ravintola Ranta tarjoaa Rantamaraton-viikonloppuna perjantaina 19.9. ja lauantaina 20.9. kaikista ruokalistan annoksista 15%:n alennuksen mainitsemalla tarjoilijalle ”RANTAMARATON”. Lisäksi molempina päivinä on tarjolla kaksi erilaista pasta-ateriaa (rapupasta hummerikastikkeella ja kanapasta pestokastikkeella) erikoishintaan 14.00 € / annos. Pastat ovat täysjyväpastaa. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, pöytävaraukset arkisin klo 8.00 – 18.00 p. 020 1234 700 tai ravintolavaraukset@sok.fi  ja muina aikoina suoraan ravintolasta p. 050 573 7141.

Kumppanit tapahtumassa

Tapahtuman expossa Otahallissa on mukana yhteistyökumppaneita tarjouksineen ja vielä ennen tapahtumaa osallistujille lähetetään tietoa tarjonnasta. Esimerkkeinä Pumalla on hyviä tarjouksia tuotteistaan paikan päällä, Radisson Blu arpoo omalla teltallaan polkupyörän ja Europcar tuo sähköauton paikan päälle nähtäväksi jne.

Onnea ja iloa loppusuoran treeneihin!

***

Welcome to Espoo Rantamaraton 2014

Checking out participant information and making possible alterations

We hope everyone will check out their particiant information from the participant list. If your infomation is not correct, please contact the race office (info@rantamaraton.fi) as soon as possible.

Picking up starting number and Rantamaraton t-shirt

The participant material can be picked up from the race office in Otahalli (Otaranta 6). The Race office will be open:

Friday 19.9. 14.00-20.00, Saturday 20.9. klo 9.00-19.30, Sunday 21.9. klo 10.00-17.00

The envelope should be picked up one hour before your start at the latest.

We hope that 10K runners and kickbikers do not come to the race office on Saturday 21st between 11am and 3 pm.

In the envelope will be your starting number (timing chip is included to the number), safety pins and a short instructions sheet with routemap. After having the envelope you can pick up your Rantamaraton t-shirt from the next desk. Please bring you identity card with you when picking up you number. 

Information for runners

Please find out more information here.

Good luck with your preparation to Espoo Rantamaraton!